enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5236
EURO
34,9082
ALTIN
2.422,62
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
28°C

Denizlili Vekil Kararını Verdi, Aday Olacak Mı?

Denizlili Vekil Kararını Verdi, Aday Olacak Mı?
25.04.2018
A+
A-

Türkiye seçim atmosferine girmişken Cumhuriyet Halk Partisi’nde şaşırtan kararlar birbirini kovalıyor.

24 Haziranda gerçekleştirilecek erken genel seçim öncesi Cumhuriyet Halk Partisinde dün yapılan Parti Meclisi toplantısında alınan ön seçim yapmama kararı Denizli’de çok farklı yankılar buldu.

Ön seçim kararı sonrası CHP’nin Denizli’deki en önemli kurmaylarindan Melike Basmacı şok bir kararla milletvekili adayı olmayacağını söyledi.Yakın çevresine “hayat, seçim ve prensiplerden ibarettir. Ön seçim yoksa ben de yokum” diyerek, tavrını ortaya koyan Melike Basmacı’nın bugün gün içerisinde kararını kamuoyuna ve partililere açıklaması bekleniyor.

Parti içi Demokrasi Önceliğiydi

Denizli’de 12 haziran seçimlerinde 2. sıra adayı iken CHP genel merkezinin kontenjan hamlesine takılarak 3. sıraya gerileyen ve milletvekili seçilemeyen Basmacı, 7 haziran seçimlerine ön seçimle giden CHP’de 1. sırayı kazanarak milletvekili oldu.Partinin en aktif milletvekillerinden biri olarak göze çarpan Basmacı’nın ilk 2 sırada olmasına Ankara kulislerinde garanti gözüyle bakılmasına rağmen aday olmayarak önemli bir duruş sergiledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.