enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5785
EURO
34,6971
ALTIN
2.521,50
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Denizli Barosu’ndan DEVA’ya ziyaret

Denizli Barosu Başkanı Adnan Demirdöğer ve heyeti, DEVA Partisi İl Başkanı ve partilileri ziyaret etti. Ziyarette ülkenin ve avukatlık mesleğinin sorunları masaya yatırıldı.

Denizli Barosu’ndan DEVA’ya ziyaret
A+
A-

Denizli Barosu başkanı Adnan Demirdöğer beraberindeki heyet ile birlikte DEVA partisi il başkanlığına ziyarette bulundu.Ziyarette il başkanı Bekir kırar ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

DEMİRDÖĞER’DEN EŞİT MESAFE VURGUSU

Demirdöğer yaptığı açıklamada bütün siyasi partilere eşit mesafede bulunduklarını, Türkiye’nin genel sorunları konusunda da her zaman fikirlerini tüm partiler nezdinde dile getirdiklerini vurguladı. Demirdöğer, avukatlık mesleği ve meslaktaş sorunları ile ilgili sorunlarının çözülmesi için çaba gösterdiklerini dile getirdi.

KIRAR’DAN, SEÇİM GÜVENLİĞİ HATIRLATMASI

DEVA Partisi İl Başkanı Bekir Kırar ise ziyaret nedeniyle teşekkürlerini ilettikten sonra DEVA Partisi’nin gerek ülke gerekse de avukatlık mesleği ile ilgili sorunları parti olarak tespit ettiklerini ifade etti. Aynı zamanda önümüzdeki seçimlerde seçim güvenliğinin sağlanması hususunda ortak çalışma yapılması gerektiğini ve bu konuda baroya büyük sorumluluk düştüğünü dile getirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.