enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6004
EURO
34,8280
ALTIN
2.491,99
BIST
9.506,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

DEVA Parti Denizli’de yeni üyelere rozetini Sadullah Ergin taktı

DEVA Partisi Denizli İl Başkanlığı’nda yeni üyelere, parti ilçe ve mahalle başkanlarına rozet takdim töreni Adalet Eski Bakanı ve DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sadullah Ergin’in katılımıyla gerçekleşti. Ergin yaptığı konuşmada; “Eylül ayından bu yana alım gücü 3’te 1’e indi. Türkiye maalesef yönetilmiyor savruluyor. DEVA Partisi bu olumsuz gidişatı toparlamak için 2 sene önce yola çıktı. 2 senede 81 ilde il başkanımız, 973 ilçenin 714’nde ilçeler başkalarımız görevinin başında. “dedi.

DEVA Parti Denizli’de yeni üyelere rozetini Sadullah Ergin taktı
A+
A-

DEVA Partisi Denizli Teşkilatı’nda yeni üyelere, parti ilçe ve mahalle başkanlarına rozet takdim töreni gerçekleşti. Törene Adalet Eski Bakanı ve DEVA Partisi Teşkilat İşleri’nden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadullah Ergin, DEVA Partisi İl Başkanı Bekir Kırar ve partililer katıldı.

KIRAR: “DEVA DAMLALARI SEL OLDU”

Törenin açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Bekir Kırar; “Denizli’nin 19 ilçesinde 18 ilçe başkanını belirlemiş bulunmaktayız. 624 mahallenin 224’nde mahalle başkanlarımızı belirledik. 6 ay önce göreve gelmiştik. Bugün binleri aşan üye sayımızla Denizli’de DEVA damlalarını adeta sele çevirmeye başlamış bulunmaktayız. Bunu hep beraber gerçekleştiriyoruz. Sokak sokak, kapı kapı gezerek insanların derdine ‘DEVA’ olmaya çalışıyoruz. Hiç durmadan koşturmaya devam edeceğiz.”şeklinde konuştu.

Ergin, törende yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi;

“İNSANIMIZIN ÜMİTLERİNİ YEŞERTEBİLMEK İÇİN YOLA ÇIKTIK”

Bugün bu programda heyecanlı ve diri bir kadro ile bir araya gelmekten büyük memnuniyet duyuyorum. 9 Mart 2020’da DEVA Partisi’ni kurduk. DEVA Partisi işi gücü olmayanların, kendine teselli arayanların buluştuğu bir parti değil. Başta Genel Başkanımız Sayın Babacan olmak üzere 90 kurucu üyemizle çıktığımız bu yolda ülkemizin içinde bulunduğu zor şartları kolay kılmak, insanımızın geleceğe dönük kaybettiği ümitleri yeniden yeşertebilmek için bu yola çıktık.

“2012’DEN SONRA TÜRKİYE ADIM ADIM…”

Türkiye maalesef son 6-7 yılda yaşananlarla berebare daha önceki yıllardaki pozitif ilerlemesini geriye götüren bir süreç yaşadı. Ben de AK Parti’nin kurucularındanım. İl Başkanlığı, milletvekilliği, grup başkanvekilliği ve bakanlık yaptım. AK Parti’nin 2012-2013 yıllarına kadar yapmış olduğu gerek altyapı gerek üstyapı hizmetleri, bu ülkede ekonomik gelişmelere sunduğu katkılar oldu. Avrupa Birliği yolunda atmış olduğumuz adımlar, gerçekleştirilen reformlar, Kopenhag siyasi kriterlerinin karşılanması, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nin Türkiye adına almış olduğu ihlal kararlarının kaldrılmasına yönelik pozitif çalışmalar ülkeyi önemli bir sıçramaya getirmişti. Fakat 2012’den sonra adım adım Türkiye’den ortak aklın ihmal edildiği ve tek adam yönetimine giden süreç yaşandı.

“TÜRKİYE MAALESEF YÖNETİLMİYOR SAVRULUYOR”

Türkiye’de 12 bin 600 dolar milli gelirden bugün 8 bin dolarlara geriledi. Büyüyen, gelişen ve bireysel hakları yükselten bir Türkiye’den bugün maalesef konuşurken ağzını eliyle kapatmak zorunda kalan insanların olduğu ülke haline geldi. Bugün insanlar günlük iaşelerini çıkarabilmeleri için telaş ve endişe içindeler. Kendisinin ve ailesinin geleceği için ciddi endişe taşıyorlar. Son 6-7 aylık olumsuz ekonomik gelişmeler ülkemiz insanını fakirleştirdi. Eylül ayından bu yana alım gücü 3’te 1’e indi. Türkiye maalesef yönetilmiyor savruluyor.

DIŞ POLİTİKA ELEŞTİRİSİ

Dış politikada ise ayrı sıkıntılar var. 15 Temmuz hain darbe girişimini finanse ettiği iddia edilen Birleşik Arap Emirlikleri’ni sorgusuz sualsiz tekrar kardeş ilan ettiler. Lafa gelince şehidimiz gazimiz ver diyorlar. Hesap soracağız diyen iktidar Birleşik Arap Emirlikleri’ne hangi hesabı sordu? Buna cevap vermelidir. ‘Mısır ile aynı masada durmayız’ dediler. Mısır, Akdeniz’de bizim karşımızda pozisyon aldı. Durum bu iken şimdi Dışişleri Bakanımız barışmak için Mısır’ın kapısında bekletiliyor. Gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın katledilmesi sonucu ilişkilerin gerildiği Suudi Arabistan’a büyük sözler söyledik. Orada tutuklananlar Türkiye’de yargılansın dendi. Şimdi kendi ellerimizle dosyayı onlara teslim ettik. Ne adına ekonomik olarak swap anlaşması yapabilmek.

DENİZLİ TEŞKİLATI ÖRNEK

Kısacası dışpolitikada da ekonomide de iyi değiliz. İnsanımızın yarına dönük umutlarını da yükseltemedik. Gençlerimiz başka ülkelerde gelecek arayan bir perspektif içerisindeler. Bu ülkede iktidar sosyal yardım alanların sayısıyla övünüyor. Daha çok fakirleştik diye övünülmez. Olumsuz parametrelerde şampiyonuz. Olumlu parametlerde sonuncuyuz. DEVA Partisi bu olumsuz gidişatı toparlamak için 2 sene önce yola çıktı. 2 senede 81 ilde il başkanımız, 973 ilçenin 714’nde ilçeler başkalarımız görevinin başında. Denizlimiz zıpkın gibi bir teşkilatla önemli bir performans ortaya koyuyor. Bölgede parmakla gösteriliyor. Bunun için değerli il başkanımızı ve çalışma arkadaşlarını kutluyorum.

Konuşmanın ardından Ergin, yeni üyelere, parti ilçe ve mahalle başkanlarına rozetlerini taktı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.