enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4556
EURO
34,7971
ALTIN
2.470,80
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
26°C
Denizli
26°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Açık
22°C
Pazar Az Bulutlu
23°C

Devecioğlu İçin Flaş İddia

Devecioğlu İçin Flaş İddia
26.02.2018
A+
A-

Denizli’nin tanınmış iş adamlarından Ertuğrul Devecioğlu, İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Daha önce Ak Parti’den Denizli Milletvekili aday adayı da olan İşadamı Ertuğrul Devecioğlu, İYİ Parti İl Başkanı Yasin Öztürk ve İl Başkan Yardımcısı Veli Çıtışlı’yla bir süre görüştü. Devecioğlu, Öztürk ve Çıtışlı’ya siyasi hayatlarında başarılar diledi. İşadamı Ertuğrul Devecioğlu’nun İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı’nı ziyaret etmesi, Devecioğlu’nun “İYİ Parti’ye mi geçiyor” yorumlarına neden oldu.

”Her geçen gün büyümeye devam ediyoruz”

İYİ Parti İl Başkanı Yasin Öztürk, İşadamı Ertuğrul Devecioğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Her geçen gün artan partili üyelerle birlikte büyük bir siyasi güç olduklarını belirten İl Başkanı Öztürk, “İYİ Parti ülkede gerilimin azalmasını isteyenlerin, ötekileştirmenin sona ermesini isteyenlerin, kurum ve kuruluşların normalleşmesini isteyenlerin, adalet, huzur ve refah isteyenlerin umudu haline gelmiştir. İnanıyoruz ki bu umutlar boşa çıkmayacak. Genel Başkanımız Meral Akşener’in önderliğinde her geçen büyümeye, devam ediyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.