enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5872
EURO
34,8257
ALTIN
2.507,53
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

DSP’nin Eski Belediye Başkan Adayı, CHP’li Oldu

DSP’nin Eski Belediye Başkan Adayı, CHP’li Oldu
27.02.2018
A+
A-

DSP’nin Bekilli eski belediye başkan adayı Nazmi Çankal, CHP üyesi oldu. CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker Çankal’a partinin simgesi CHP Rozetini taktı.

Demokratik Sol Parti’li(DSP) ve partinin Bekilli eski belediye başkan adayı Nazmi Çankal, Cumhuriyet Halk Partisi üyesi oldu. Bugün CHP Merkezefendi İlçe Başkanlığı’ndaki üyelik prosedürlerinin ardından CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker Çankal’a CHP Rozetini takarak parti üyeliğinin hayırlı olmasını diledi.

”Türkiye’nin ana muhalefet partisi CHP’ye ihtiyacı olduğunum gördüm”

Üyelik töreninde kısa bir açıklama ile kendini tanıtan Çankal;”Uzun yıllar TSK’da görev yaptıktan sonra, 1998 yılında emekli oldum. Denizli uzman olarak yangından koruma ve önleme konusunda bir çok firmaya yangın danışmanlık hizmetleri yaptım. 1999 yılında rahmetli Bülent Ecevit’in partisi DSP’ye üye oldum. Orada Bekilli Belediye Başkan Adaylığı sürecim oldu ve küçük bir farkla bu hizmeti kazanamadık. Yıllar geçtikçe Türkiye’nin ana muhalefet partisi CHP’ye ihtiyacı olduğunu, Atatürkçü düşünceye sahip bir partiye inandığım için geç de olsa bugün CHP’ye üye oldum”dedi.

”CHP bir nefer daha kazandı”

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker ise Çankal’ın partiye dahil olması hakkında;”CHP bugün iktidar yürüyüşünde yeni bir nefer daha kazandı. Öncelikle partimize sonrada Nazmi kardeşimize hayırlı olmasını diliyorum”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.