enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5869
EURO
34,7988
ALTIN
2.513,75
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
16°C
Denizli
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Ekonomi Bakanlığı’ndan Yalanlama Geldi

Ekonomi Bakanlığı’ndan Yalanlama Geldi
23.11.2017
A+
A-

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin Reza Zarrab için “Ne olursa olsun canı cehenneme” dediği ifadesi Bakanlık’tan yapılan açıklamayla yalanlandı.

Ekonomi Bakanlığı, “Zeybekci, hiç kimsenin şahsı için kullanmayacağı haberin başlığındaki ifadeleri, adı geçen şahıs için de kullanmamıştır” açıklamasında bulundu.
Bakanlık’tan yapılan açıklamada, “Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekci’nin bir basın mensubu ile sohbeti sırasındaki bazı açıklamaları, bugün Milliyet gazetesinde çarpıtılarak ve Sayın Bakan’ın kullanmadığı bazı ifadeler eklenerek haberleştirilmiştir. Bakan Zeybekci, haberi kaleme alan basın mensubuna “Söz konusu kişinin sözde itiraflarının ve açıklamalarının hiçbir önem taşımadığını, bunlara bir değer atfedilmemesi gerektiğini, olaya konu işlemlerin Halkbank tarafından legal şekilde yapılması nedeniyle bu tür ifade ve açıklamaların Türkiye’ye hiçbir zarar vermeyeceğini” aktarmıştır. Ekonomi Bakanı Zeybekci, hiç kimsenin şahsı için kullanmayacağı haberin başlığındaki ifadeleri, adı geçen şahıs için de kullanmamıştır.” denildi.

Milliyet’te yer almıştı

Milliyet’in haberinde Zeybekci’nin Reza Zarrab’ın itirafçı olduğu yönündeki tartışmalar konusunda “Ne olursa olsun canı cehenneme. Türkiye’ye ne zararı var, bunu anlamıyoruz. Türkiye’ye ne zararı olur ne yapar? İtiraf etse ne diyecek? Ne itiraf edecek ki, Halk Bankası’nın yaptığı işlemlerin hiçbirinde usulsüzlük yok” dediği ifadesi yer almıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.