enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3807
EURO
35,0595
ALTIN
2.326,54
BIST
9.116,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Fadime Yüreci 24 Haziran’ı Değerlendirdi

Fadime Yüreci 24 Haziran’ı Değerlendirdi
17.05.2018
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli Milletvekili aday adayı Fadime Yüreci, muhabirlerimizden Sabri Çağlar ile bir röportaj gerçekleştirerek hedeflerini anlattı.

Fadime Yüreci kimdir? Aday olmaya nasıl karar verdi?

MHP Milletvekili aday adayı Fadime Yüreci ,”23.05.1987 doğumluyum. Partide aktif bir şekilde Merkezefendi kadın kollarında görev aldım. Görevimiz esnasında gelen erken seçimlerden sonra bizlere bu işi yapabileceğimiz yönünde talepler geldi. Daha sonraki süreçte Liderimiz Devlet Bey bizlerden bu konuda ricada bulundular bizlerde her zaman olduğu gibi liderimizin emrinden ayrılmadık ve Ankara’ya karargâhımız olan Genel Merkezimize giderek bu süreçte aday adaylığıma başvuruda bulunduk. Tabi ki bu süreçte hamile olmamda bu kararımızdan bizleri alıkoymadı bizler her koşulda halkımıza hizmet için bu yola çıktık” dedi.

Yaptığınız ziyaret ve gezilerde sizlere olan ilgi nasıldı?

“Halkımızın bizlere olan ilgi ve alakası bizleri onurlandırdı. Bizler onların sesi olabilmek adına bu yola çıktık onlara, onlar için yapabileceklerimizi anlattık. Bizlere olan desteklerini gördük. Bu destek bizleri bu hizmet yolunda biraz daha güç verdi. Partimiz ve vatandaşlarımız bizlere bu görevi laik görürlerse biz MHP’nin ve Cumhur İttifakının bir neferi olarak onların sesi olacağız” ifadelerini kullandı.

Ak Parti ile kurulan ittifak hakkındaki düşünceleriniz neler?

“Bizler MHP’nin bir mensubu olarak her zaman liderimizin emrinde olduk. Ülkemize yönelik saldırıların her zaman karşısında durduk. Bizler koltuk sevdalısı değil Türkiye sevdalısıyız. Bu ülkenin ihtiyaç duyduğu ve dış mihraklara karşı gereken birlikteliğin kurulduğu Cumhur İttifakı ile birlikte 25 Haziran sabahı güzel ülkemizin düşmanları istediklerini alamayacaklar ve ülkemizin bekası milletimizin refahı için gerekli adımlar atılacaktır ”dedi.

Eğer seçilirseniz neler yapacaksınız?

“Ülkemizde son dönemlerde kadına ve çocuklara yönelik şiddet ve cinsel istismarın artığı bu konularda kadınların ve çocukların sesi olabilmek adına biz bu yolda halkımızın yanında olup yapılanlara sessiz kalmayacağız. Bu konularda sonuna kadar mücadelemizi sürdürecek daha huzurlu gelecek adına çalışmalarımızı yürüteceğiz. Eğer şahsım milletim ve partim tarafından bu göreve layik görülürse Bir annenin evladını okula rahat ve güvenceli bir şekilde gönderebilmesi için. Bir evladında ailesi ile güven ve huzur içinde vakit geçirebilmesi adına birçok çalışmalara imza atacağız” dedi.

Denizli’den MHP olarak kaç vekil hedefiniz var?

“Denizli’deki oy oranımıza bakarsak MHP olarak şuanda genel başkan yardımcımız Emin Haluk Ayhan tek vekilimiz gönül ister ki 8 arkadaşımızla Denizlimizi MHP olarak temsil edelim fakat günümüzde Denizli’deki oy oranımızı yükselterek ki burada yaptığımız ilçe gezilerinde ilgi ve alaka gerçekten inanılmaz derece de güzeldi. Bizler mevcut sayımızı yükselterek Denizlimizi MHP Olarak temsil etmek istiyoruz. Umuyorum ki 25 Haziran sabahı Denizli’den rekor bir oy ile vekil sayımızı çıkartırız. Cumhur İttifakı olarak ta Cumhurbaşkanı adayımızda liderimizin talebi doğrultusunda Recep Tayyip Erdoğan’dır ve bu vatanın bekası için kurulan ittifakında en başarılı sonuçları alarak 25 Haziranda zafere ulaşacağını oy oranı olarak ta %55’leri aşacağı düşüncesindeyim” şeklinde konuştu”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.