enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C

Geçmişi Bilmeyenin Geleceği Olmaz

Geçmişi Bilmeyenin Geleceği Olmaz
A+
A-

Geçmişini bilmeyenlerin ve değer vermeyenlerin geleceği inşa edemeyeceğini belirten  AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; ” Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, gelenek ve göreneklerimizi, kültürümüzü milli ve manevi değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır” dedi.

1 Ekim Dünya Yaşlılar günü dolayısıyla yazılı açıklamada bulunan başkan Filiz; “ Unutmayalım ki, yaşlı insanlarımız, milletimizin hafızasıdır. Onlar bizim dünümüzle bugünümüz arasında bir köprüdür. Unutmayın ki, bir gün herkes yaşlanacaktır ” dedi.

 

Başkan Filiz mesajında devamla şunları söyledi:

 

” İnsanlığı büyüten sevgidir. Unutmayalım ki sevgiye en çok muhtaç olanlar da yaşlılarımızdır. Bizler yaşlılarımıza gösterdiğimiz sevgiyle genç kuşaklara örnek olmayı başardığımız ölçüde, yaşlandığımızda saygıyı hak edebileceğiz.Bizleri bu günlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak, onlara gereken saygıyı ve ihtimamı göstermek, toplum olarak hepimizin görevidir.

 

Bizlere zamanında kol kanat geren, vatanına ve milletine bağlılıkla çalışan bu güzide insanlar, ömürlerinin bu hassas evresinde ilginin, sevginin ve saygının en büyüğünü hak etmektedir. Yeni nesillerin milli ve manevi değerlere sahip gençler olarak yetiştirilmesinde büyük katkıları olan değerli büyüklerimize göstereceğimiz hürmet, aynı zamanda bir ahde vefa örneğidir. “Peygamber Efendimiz de bir hadislerinde “Bereket büyüklerimizin yanındadır. Küçüklerimize şefkat, büyüklerimize hürmet göstermeyen bizden değildir” buyurmuşlardır. 

 

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü vesilesiyle, tüm değerli büyüklerimize tüm kalbi duygularımla yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı, uzun ve sağlıklı ömürler diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.