enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3143
EURO
35,1060
ALTIN
2.290,78
BIST
9.057,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Gelecek Parti’den CHP’ye ziyaret

Gelecek Parti’den CHP’ye ziyaret
09.10.2020
A+
A-

Gelecek Partisi Denizli İl Başkanı Aykut Yıldırım ve Merkezefendi İlçe Başkanı Özkan Tütüncüler, CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundular. Yıldırım ziyaretinde, Partilerinin kuruluşu ve Denizli’de yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, günümüzde siyasi nezaketin önemine dikkat çekerek, “Tek adam rejiminin ülkemizi getirdiği durumu görüyoruz. Vatandaşlarımız ekonomik kriz, işsizlik, enflasyon altında eziliyor. Siyasilerin görüşleri elbette farklı olacak ama amacımız tek. Bu güzel ülkeyi daha ileriye götürmek için daha çok kafa yormalıyız. Siyasi partiler, aralarındaki işbirliğini daha çok artırmalı. Ülkemizi içinde bulunduğu durumdan kurtarmak için tüm siyasi partilere önemli görevler düşüyor. Bundan sonra da diğer siyasi partilerle işbirliğini artırarak, üretimi ve istihdamı nasıl artırırız, öğrencilerimize daha iyi nasıl daha iyi eğitim verebiliriz, işsizliğe nasıl çözüm buluruz, esnafımızı nasıl kalkındırırız, yüksek enflasyon altında ezilen vatandaşlarımızı nasıl refaha kavuştururuz, sağlık sistemini nasıl daha iyi yerlere getirebiliriz? Gibi konularda fikir alışverişi yapmalıyız” dedi. Çavuşoğlu, Yıldırım ve ekibine siyasi çalışmalarında başarılar diledi.

Kendilerini makamında kabul eden Bülent Nuri Çavuşoğlu’na teşekkür eden Gelecek Partisi İl Başkanı Aykut Yıldırım da “Her ne kadar farklı siyasi partiler çatısı altında yer alsak ta hedefimiz aynı. Hepimiz aynı gemide yer alıyoruz. Bu nedenle ülkemizi nasıl daha ileriye taşıyabileceğimiz konusunda her zaman fikir alışverişi ve işbirliğine hazırız” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.