enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6095
EURO
34,7751
ALTIN
2.505,88
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Gençlerden Hasan Oymak’a Tam Destek

Gençlerden Hasan Oymak’a Tam Destek
04.05.2018
A+
A-

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimlerinde AK Parti’den milletvekili aday adaylığını açıklayan Av. Hasan OYMAK’a gençlerden destek mesajları yağıyor.

AK Parti’nin 24 Haziran seçimleri için aday adaylık başvuru süreci 2 Mayıs itibariyle son buldu. Türkiye geneli rekor başvuru olurken Denizli’den de kırkın üzerinde başvuru yapıldı. Bunlardan biri de Av. Hasan OYMAK.

BUGÜN DE YARIN DA YANINDAYIZ

Denizlim Derneği Genç Ekibi ile Öz Çekim

2009 yılından bu yana Ankara’daki Denizlili ve Denizli’yi seven binlerce gence kucak açan Denizlim Derneği’inde gerçekleştirilen sayısız etkinliklerle sıcak bir aile ortamında buluşan Denizlililer, Dernek Başkanları Av. Hasan OYMAK’ın milletvekili aday adalığına büyük destek verdiler.

Sosyal medya üzerinden #BugündeYarındaYayındayız hashtagleri ile desteklerini ileten Denizlili gençlerin mesajları çığ gibi büyüyor.

Gençlerin yoğun desteğini alan Av. Hasan Oymak; “DENİZLİM’in Güzel yürekli gençleri; Sizi tanımak, birlikte yol almak, aile olmak, bu hayatta en çok gurur duyduğum doğrularımdan biridir. Birlikte Denizli ve Türkiye’nin yarınlarına dair bir kişilik fark yaratmak için yola çıktık ve daha yapacak çok işimiz var. İyi ki varsınız…” sözleriyle karşılık verdi.

Denizlim Derneği “100” alan öğrencilerin ödül töreninden

Av. Hasan Oymak Kimdir?

1971 Denizli/ Acıpayam /Darıveren doğumlu olan Av. Hasan Oymak, ilk ve orta öğrenimini Denizli-Acıpayam’da tamamladıktan sonra, 1989 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni kazandı.

Avukat Hasan Oymak

Avukat Hasan Oymak

Okurken aynı zamanda çalışan Oymak, askerlik görevi sonrası Ankara Barosu’na kayıtlı serbest avukat olarak çalışmaya başladı. Aynı zamanda Türk Patent Ve Marka Kurumu’na kayıtlı Marka-Patent Vekilliği ve Adalet Bakanlığı’na kayıtlı arabuluculuk görevlerini de ifa etmekte,  bunun yanı sıra Türkiye Futbol Federasyonu Amatör Futbol Disiplin Kurulu  (AFDK) raportör üyesi ve Bedensel Engelliler Futbol Disiplin Kurulu üyesi olarak da görev yapmaktadır.

Yüksek lisansını,  Hacettepe Üniversitesi Kamu Hukuku Ana Bilim Dalı Bilişim Hukuku alanında tamamlamıştır.

Evli ve bir kız çocuk babası olan Hasan Oymak, Sivil Toplum kuruluşlarında pek çok faaliyete imza atmış olup, Hukuki Araştırmalar Derneği  (HUDER) yönetim ve Denetim Kurulu üyelikleri, Fenerbahçeli Hukukçular Derneği Genel Sekreterliği görevlerinde bulunmuştur. Memleket sevgisini hemşehrilerine hizmete çevirmek amacıyla, 2009 yılında eşi ve Denizli sevdalısı arkadaşlarıyla birlikte DENİZLİM Kültür ve Dayanışma Derneği’ni kurmuş ve başkanlığını üstlenmiştir.

Dernek bünyesinde, özellikle üniversite öğrencisi Denizlili gençlerimizle bürokrat, iş adamı, akademisyen ve siyasetçi büyükleri arasında, dahası Denizli ile Ankara arasında bir köprü oluşturmayı hedefleyen Av. Hasan Oymak, faaliyetleri konusunda şunları söyledi:

“Memleket sevdamızı yansıtmak için adına “DENİZLİM” dediğimiz derneğimizin kuruluşundan bu yana, samimiyetimize inanan ve bizlere güvenen Sayın Bakanımız ve Büyükşehir Belediye Başkanımız başta olmak üzere milletvekillerimiz, bürokratlarımız, Denizlili iş adamı ve STK’larımızın da destekleriyle, yediyüze yakın organizasyonu, binlerce gencimizi, bu hedefimize vesile kıldık. Aynı memleket sevdasına sahip ekip arkadaşlarımızla birlikte,  Denizli’miz ve Türkiye’miz için fark yaratabilecek, milli ve manevi değerleri yüksek gençler yetiştirmeye gayret ettik ve ediyoruz.”

Av. Hasan Oymak’a Sosyal Medya’dan Atılan Destek Mesajlarından bir kaçı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.