enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Gökbel Muhtarlarla Buluşuyor

Gökbel Muhtarlarla Buluşuyor
A+
A-

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinliyor. “Muhtarlar toplumun aynası” diyen Başkan Gökbel, “Siyaset, halkın içinde yapıldığında anlam kazanıyor ve verim alınabiliyor. Halkın gündemini takip edebilmek adına muhtarlarımızla sürekli ve sağlıklı iletişimi, olmazsa olmaz kural olarak görüyoruz” dedi.

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, kongrenin ardından ilçe teşkilatının birimlerinde görev dağılımı yaptıktan sonra sahaya çıktı. Mahalle muhtarlarını ziyaret etmeye başlayan Gökbel’e ilçe Başkan Yardımcıları, mahalle başkanları ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik ediyor.

 ‘MUHTARLARIMIZ TOPLUMUN AYNASI’

 Siyasetin toplumdan kopuk yapılamayacağını belirten AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Biz de ilk olarak muhtarlarımızı ziyaret ediyoruz. Muhtarlarımızla sohbet ediyor, vatandaşlarımızın gündemini yakından takip ediyoruz. Bu ziyaretlere toplumun nabzını tutmak anlamında büyük önem veriyoruz. Siyaset, halk için, halkın içinde yapıldığında anlam kazanıyor ve verim alınabiliyor. Muhtarlarımız, toplumun aynası. Bizim de gözümüz kulağımız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da, Külliye’de sık sık muhtarlarımızla buluşuyor. Biz de liderimizin izinde, halkın gündemini en doğru kaynak olan muhtarlarımız aracılığıyla takip ediyoruz” dedi.

 ‘GÖREVİMİZ KÖPRÜ OLMAK’

“AK Parti Pamukkale İlçe Teşkilatı olarak bizler, kendimizi halkımız ile yönetim arasında köprü olarak görüyoruz” diyen Başkan Gökbel, “Ziyaretlerimiz bazı sorunların tespiti için de vesile oluyor. Tespitlerimizi ve talepleri Büyükşehir ve Pamukkale belediyemize iletiyoruz. Ziyaretlerimizde AK Partili belediyelerin hizmetlerinden övgüyle söz edilmesi bize gurur veriyor, moral aşılıyor. Ayrıca hizmetlerimizin halkımıza en iyi şekilde anlatılması da, ilçe teşkilatı olarak başlıca görevlerimizden. Bu anlamda muhtarlarımız da toplumun doğru bilgilendirilmesi anlamında bizim için büyük önem taşıyor. Mahalle muhtarlarımızla bundan böyle sürekli iletişim halinde olacağız. Ziyaret ettiğimiz muhtarlarımıza kapımızın kendilerine her zaman açık olduğunu da iletiyoruz. Hizmet yolculuğumuzda muhtarlarımızla güzel ilişkiler, sağlam dostluklar tesis ediyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.