enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5241
EURO
34,8052
ALTIN
2.423,36
BIST
9.735,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
29°C

Gököz, Gençlik Kolları İle Bir Araya Geldi

Gököz, Gençlik Kolları İle Bir Araya Geldi
A+
A-

Adalet ve Kalkınma Partisi Çameli İlçe Başkanlığında , Haftalık Yönetim Toplantısında gençlik kollarının da katılımı ile gerçekleşti İlçe Başkanı Tanju Gököz ve Yönetimi haftalık rutin toplantılarında gençlerle bir araya geldi.

AK Parti Çameli ilçe Başkanlığı haftalık toplantıları devam ediyor. Çalışmalar hakkında değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda daha iyi hizmet etmek için yapılması gerekenler konuşulan partide. Bu haftalık rutin toplantıya katılan AK Parti Çameli İlçe Başkanı Tanju Gököz, gençler tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Partisinin gençlik kolları başkanlığı üyeleriyle bir araya gelen Gököz , “Durmak yok, yola devam sloganıyla 2019 seçimlerine kadar sahada olmalıyız. Çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el kalmamalıdır. Partimizin yaptığı çalışmaları tüm halkımıza anlatmalıyız. Doğru bilgilendirmelerle halkımızı aydınlatmalıyız. Bu konuda siz gençlere büyük görevler düşüyor. El birliği ile üzerimize düşeni en iyi şekilde yapmalıyız.

”Yüzde 80’e çıkaracağız”

Gelecek gençliğindir bugün sizler genç yaşta siyasete başladınız yarın iş başına sizler geleceksiniz Çameli’li olarak Çameli’nin farkını ortaya koymak için canla başla çalışacağınızdan eminim, ilçemiz bugüne kadar girdiği her seçimde %70 ten aşağı oy almamıştır bu seçimlerde yüzde kaç alacağız sorusuna salonda bulunan gençlik kolları hep bir ağızdan yüksek sesle %80 oy oranı alacağız şeklinde cevap verdiler. Bunun üzerine Başkan Tanju Gököz Gençlik kollarına teşekkür ederek. Konuşmasını sonlandırdı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.