enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3678
EURO
35,1569
ALTIN
2.324,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Gülizar Biçer Karaca Serinhisar’da Vatandaşlarla Buluştu

Gülizar Biçer Karaca Serinhisar’da Vatandaşlarla Buluştu
07.06.2018
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli 1.sıra Milletvekili adayı Gülizar Biçer Karaca bugün Serinhisar’da esnafı ziyaret etti.

Karaca esnaf ve vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılandı. Gülizar Biçer Karaca esnafla sohbet etti,  dertlerini dinledi.

2 bin 200 TL Sözü

Esnafımızın ülkemiz için, vatandaşımız için ne kadar değerli olduğuna değinen Karaca “Sizle esnaflarımız kadın olsun, erkek olsun beraber emek harcıyorsunuz .alın teri döküyorsunuz, beraber mücadele ediyorsunuz, beraber Türkiye’ye döviz kazandırıyorsunuz. Kazandığınız her kuruş sonuna kadar helal. Emek harcayana hayatımın her döneminde saygı duydum, saygı duymaya devam edeceğim. Bütün emekçi kardeşlerim şunu çok iyi bilin ki Muharrem İnce Allah izin verir Cumhurbaşkanı olursa, asgari ücret en az 2 bin 200 TL olacak.

”Vatandaşlarımız rahat bir nefes alacak”

Sizler rahat bir nefes alın diye bizler sizlerin yanında burada ve mecliste olacağız. İşçilerin , işverenin daha fazla kazanması, işçi ve işverenin aynı alanda çalışarak, üreterek, kazanarak hakça bölüşmesinden daha güzel bir şey yok. Üreten Türkiye hedefi ile çıktığımız bu yolda 25 Haziran sabahı tüm Türkiye’de olduğu gibi Denizli’mizde ve Serinhisar’ımızda vatandaşlarımız rahat bir nefes alacak . Ülkemiz tarım ve sanayi toplumu ile üreten ve ürettiğinin karşılığını alabilen mutlu vatandaşların yaşadığı toplum olma özlemine CHP iktidarı ile kavuşacak” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.