enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Hambat Ahmet Yıldız için Bir Arada

Hambat Ahmet Yıldız için Bir Arada
20.06.2018
A+
A-

Hambat Ovası bugün Denzili Milletvekili Ahmet Yıldız için yemek organize etti. Bozkurt’un İnceler Mahallesi’nde gerçekleştirilen organizasyonda “Hambat’tan bir ‘Yıldız’ yükseliyor sesleri yükseldi.

[dropcap]H[/dropcap]ambat Ovası sakinleri bugün Ahmet Yıldız için verilen yemekte bir araya geldi. Yemeğe Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, çevre mahallelerden muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan

“Hambat milletvekili, bunun partisi olmaz”

Yemekte söz alan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Milletvekili adayı Ahmet Yıldız ile kısa sürede dost olduklarını belirterek: “Ben Ahmet Beyi tanımaktan dolayı çok mutluyum, iyi bir dost edindiğimi düşünüyorum. Böyle bir evladı yetiştirdiğiniz için de Hambatlılara, İncelerlilere, Cumalılara çok teşekkür ederim. Bugün Hambat bir milletvekili adayı çıkarmış, bunun partisi olmaz. Gerisi tefarruattır. Önümüzde kısa bir süre var, artık herkes tanıdığına, akrabasına, komşusuna bu işin evladımızın başını dik etme meselesidir demeli ve onunla olan gönül bağımızı güçlendirmedir”dedi.

“24 Haziran Akşamı İnşallah Buradan Bir Işık Gelsin”

Sözlerine 24 Haziran akşamı beklentilerini anlatarak devam eden Zolan,” Ahmet Yıldız Bey Dış İşleri Bakanlığı’nda bakan yardımcılığı yaparken, Ankara’ya her gittiğimiz de sizleri sorardı. Sizin dertlerinizle dertlenirdi. İnşallah seçildikten sonra dertlerinizle dertlenmeye, çözüm bulmaya devam edecektir. Hambat Ovasının,İnceler’in,Cumalı’nın, Bozkurt’un, Çardak’ın dertlerine derman olacaktır. 24 Haziran akşamı inşallah buradan bir ışık gelsin. Bu ışık nereden geliyor diyip, şöyle bir dönüp bakalım. Vakit İnceler vakti, Vakit Denizli vakti, Vakit Türkiye vaktidir” dedi.

”Bu sözleri hak etmeye çalışacağım”

AK Parti Denizli Milletvekili adayı Ahmet Yıldız kendi için söylenen ‘Hambat’tan bir yıldız doğuyor’ sözlerini değerlendirdi. Yıldız: “Bugün aslında köylülerim bu birlikteliği bize teveccüh etmişler. Ben de kıramadım. Köylülerim seçim kampanyası sönük geçiyor diye endişe ediyorlardı.  Bu buluşma çok güzel oldu. Bizim için tabi Hambat Ovası hayat kaynağıdır. Dolayısıyla bu adla anılmak benim çok hoşuma gidiyor. Ben de inşallah bu sözleri hak etmeye çalışacağım. Burası coğrafi şartlarından dolayı geri kalmış bir yöresi burası. Ben de bu yöre için çalışıp bu güveni hak edeceğim” dedi.

Milletvekili Seçilirse Önceliğini Açıkladı

24 Haziran seçimlerine değinen Yıldız, “AK partinin seçimi kazanması önemli, Cumhurbaşkanımızın 1. Turda kazanması çok önemli ama bunların hepsi birer araçtır. Asıl olan seçimden sonra ne yapacağımızdır. İşte benim yapacağımın işlerin başında da bu yörenin sulama suyunu, okul konularını bütün Denizli ile beraber halletmek. Ne kimse önde, ne kimse arkada amacımız budur.

“Bu yorgunluk bize vız gelir”

Seçim çalışmalarından dolayı bir yorgunluk var mı sorusuna Yıldız: “Ben diplomaside de çok yoğun görevlerde bulundum. Görevden hiçbir zaman kaçmam. Devlet’te de önemli ve yoğun mesailerde bulundum. Ayrıca ben bu köyde neler yaptım. Ekin biçtim, harman dövdüm, çift sürdüm, deste taşıdım, çapa yaptım. Dolayısıyla bu yorgunluk bize vız gelir. Yeter ki iyi bir sonuç çıkaralım” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.