enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5187
EURO
34,9082
ALTIN
2.431,46
BIST
9.813,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C

İL Başkanı Ertemur, 2019 Yol Haritasını Aktardı

İL Başkanı Ertemur, 2019 Yol Haritasını Aktardı
23.01.2018
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Denizli’de bugün İl Başkanı Ali Rıza Ertemur ve ilçe başkanları bir araya geldi. CHP Denizlİ İl Başkanı Ali Rıza Ertemur 2019 seçimlerine gidilirken, belirlenen çalışmaları ilçe başkanlarına aktardı.

Bugün CHP Denizli İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıya CHP Denizli İl Başkanı Ali Rıza Ertemur ve ilçe başkanları katıldı.

2019 Yol Haritasını Anlattı

CHP Denizli İl Başkanı Ali Rıza Ertemur yaptığı konuşmada ilk olarak 2019 sürecine değindi. Ertemur;“30 Aralık’ta İl Kongremizi tamamladık. Tüm örgütlerimiz 2019’a giderken, hazır olacak. Bu süre içerisinde tüm birimlerimizi, kadın kollarımızı, gençlik kollarımızı da yenileyerek 2019 seçimlerine hazır olacağız. Bugünkü toplantımızda yeni seçilen ilçe başkanlarımızla bir araya gelip, bundan sonraki yol haritamızı belirlemek üzere toplandık. Bu süre içerisinde biliyorsunuz ki 3-4 Şubat’ta da Ankarada 36. Genel Olağan Kurultayı’mızı yapacağız. Bu kurultaya giderken ülkenin içinde bulunduğu durumu yakınen takip eden örgütümüz ve 2019 seçimleri içerisinde yapacağımız çalışmaların bu kongre süresi sonrasında birlik ve beraberlik içinde örgütleyerek, bütün bu çalışmalarımızın alt yapısını belirledik.

”Egolarımızla, bireysel çıkarlarımızla çalışma lüksümüz yok”

Bugünde ilçe başkanlarımızla birlikte paylaşacağız. Biliyorsunuz ki; Türkiye içeriden ve dışarıdan tehdit altında. Önümüzdeki süreçte de önümüzde genel, yerel ve başkanlık seçimleri olmak üzere 3 önemli seçime gidiyoruz. Bu seçimler Türkiye için bir kader seçimi. Artık Türkiye’de bir sistem değiştirilmek isteniyor. Hiçbirimizin bir hata yapmadan bu seçimlere hazırlanmak zorunda olduğumuzu düşünüyorum. Egolarımızla, bireysel çıkarlarımızla çalışma lüksümüz yok. Ülkemizin ve partimizin çıkarlarını ön planda tutarak yol haritamızı birlikte belirleyeceğiz.

”Başımız Sağolsun”

Bugün ordumuz Afrin’de. ‘Zeytin Dalı’ Operasyonu gerçekleştirmekte. Aslında Zeytin Dalı barışın simgesidir ama ne yazık ki bugün birazda savaşın simgesi haline geldi. Dün bir askerimiz, kardeşimiz şehit oldu. Tüm ulusumuzun, milletimizin başı sağolsun. Temennimiz oydu ki; elbette sınırlarımızın, ülkemizin güvenliği adına yapılan bu operasyonun hiçbir mehmetçik ve sivilimizin burnu kanamadan dönülmesiydi. Ama dün akşam bir şehidimiz olduğunu öğrendik. Hepimizin başı sağolsun. Önümüzdeki seçim sadece partimizin değil, Türkiye’mizin seçimi olacaktır. Bu anlayışla biz tüm örgütler olarak bu seçime hazır bir vaziyette devam edecektir” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.