enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4477
EURO
34,4513
ALTIN
2.489,61
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Açık
22°C

İttifakın Çivril Adayı Net!

CHP Denizli Milletvekili Gülizar Karaca Çivril CHP ve İYİ Parti İlçe başkanlıklarını ziyaret etti. Teşkilat üyeleri ve partililer ile bir araya gelen Karaca “Çivril’de adayımız Ömer Köseoğlu” dedi.

İttifakın Çivril Adayı Net!
12.01.2019
A+
A-

CHP Denizli Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Gülizar Karaca Çivril’i ziyaret etti. Çivril’de CHP ve İYİ Parti binalarına giden Gülizar Karaca partililer ile bir araya gelerek ittifak çalışmaları ve seçim stratejileri hakkında bilgiler verdi.

Çivril ziyaretinin ilk bölümünde CHP İlçe binasında partililer ile bir araya gelen Gülizar Karaca CHP –İYİ Parti ittifak adayının Çivril’de Ömer Köseoğlu olduğunu belirterek “Kamuoyu ve partililer arasında partimizin Çivril Belediye Başkan Adayı’nın değişimi konusunda söylentiler var. Kaynağı nereden olduğu belli olmayan bu tür dedikoduların aslı astarı yoktur. Partimizin belediye başkan adayı Ömer Köseoğlu’dur. Değişeceği, yerine başka bir adayın geleceği gibi söylemlerin kimden ve nereden kaynaklandığını bilmiyoruz. Birinci ağızdan duymanız için bugün buradayım partimizin adayı Ömer Köseoğlu’dur. 31 Martta Ömer Köseoğlu ile belediye başkanlığını yeniden alacağız” dedi.

CHP binasındaki görüşmelerden sonra İYİ Parti Çivril İlçe binasına geçen Gülizar Karaca İYİ Partiler ile de bir süre sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Gülizar Karaca’nın Çivril ziyaretine CHP Çivril Belediye başkan adayı Ömer Köseoğlu, CHP İlçe başkanı Uğur Bayram, İYİ Parti İlçe Başkanı Celal Tort ile partililer ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.

Gülizar Karaca ziyaretler sonrası partililer ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Yeşil Çivril

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.