enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4881
EURO
34,8100
ALTIN
2.488,38
BIST
9.554,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
24°C
Denizli
24°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

İYİ Parti Buldan İlçe Teşkilatı Kuruldu

İYİ Parti Buldan İlçe Teşkilatı Kuruldu
A+
A-

İYİ Parti Buldan İlçe Teşkilatı kuruldu. Kasım ayında gerçekleştirdikleri basın toplantısı ile MHP’den istifa eden 209 kişi belgeleri ile basın mensuplarına sunan eski MHP Buldan İlçe teşkilatı İYİ Parti Buldan ilçe teşkilatının temelini oluşturdu.

1 Kasım tarihinde  MHP İl Başkanı Cafer Birtürk’ün;” Buldan 209 istafa olmamıştır. Sadece 9 istifa gerçekleşmiştir. Onlarda partiden daha önce ihraç edilen kişilerdir.” iddiasının üzerine eski MHP Buldan ilçe teşkilatından cevap gelmişti.  Buldan MHP eski İlçe Başkanı Mehmet Tuğrul;”İstifalar belgeleri ile yanımızda, şimdi İl Başkanı’ndan gereğini yapmasını bekliyoruz”demişti.Toplantıda sorulara cevap veren MHP  eski İlçe Başkanı Mehmet Tuğrul, İYİ Parti’ye katılacak mısınız? sorusuna;”Biz ülkemizi bayrağımızı seviyoruz. Bu ülkeye hizmet etmeyi görev bildik. Bu İYİ Parti mi olur, A parti mi olur bilinmez. Ama yapısı dokusu, ülkemiz ve insanlarımızın menfaatine uygun olan yerde biz oluruz. Bizi İYİ Parti ile ilgili İYİ olacağını ümit ediyoruz. Ama gelen bir teklif yok”demişti.

Bu açıklamalarının ardından MHP Eski Buldan İlçe Başkanı Mehmet Tuğrul bugün bir basın açıklaması yayımlayarak İYİ Parti Buldan İlçe Teşkilatının kendi başkanlığında Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu’nun oluşturulduğunu açıkladı

Mehmet Tuğrul’un açıklaması şöyle;

Türkiye Cumhuriyetinin ilelebet yaşatılması, vatandaşlarımızın birbirlerine karşı öfkeli değil; saygı, sevgi duygularıyla siyaset yapmaları, bir kısmını %50ci diğerlerine karşı tarafına atan tavırları ve söylemleri dile getirenlerden, yakası açılmadık küfürleri yapan siyasetçilerin devrini kapatma hissayatına kapıldığımız yurdumuzun her köşesinde varlığını ispat edeceğini açıklayan ve bu doğrultuda harekete geçen İYİ PARTİ kadrolarının ve Meral Abla’mızın varlığı Türk milletine tekrar güven tesis edecek. Açık, dürüst ve hesap verebilir, katılımcı, kapsayıcı tavırla çözüm üretecek, siyaseti değerler üzerinden liyakat esasları üzerine yapacak ilkeli bir siyasi oluşum olduğuna inandık.

Bu inançla tüm Türkiye’de olduğu gibi bizlerede güzide ilçemiz Buldan’da harekete geçme zorunluluğu doğurmuştur. Bu minvalde Türk-İslam ülküsü neferleri, Nizam-i alem davası erleri, Gazi Mustafa Kemal ve Başbuğ Alparslan Türkeş’in askerleri, Türkiye Cumhuriyeti Devleti Ayyıldızlı Al Bayrak ve Vatan Millet sevdalıları, kutlu davamızın onur mücadelesi veren saygı değer gönüldaşları bir araya gelerek o gün bugünse bugün ben buradayım diyebilen kocaman ve iyi yürekli insanlarla yola çıktık.

BİZLER TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİMİZE İYİ GELECEĞİZ. Bu amaçla yola çıktık.
Amaç; insan faaliyetlerinin ulaşmaya çalıştığı sonucun zihinde önceden tasarlanması ve insanların buna inanmasıdır. Bizler bunun inancını taşıyoruz.
Her ne kadar İYİ Partinin Buldan Teşkilatlanması, Başkanlık Divanı ve yönetim kurulu benim başkanlığımda yapılanmış olsada yeni partinin yeni kadrosundada taşların yerine oturması için belli bir süreye ihtiyaç vardır. Bu sürede ben dahil olmak üzere çalışma arkadaşlarımızın davranışları düşünceleri ortaya çıktıkça daha fazla kuvvet kazanacaktır.
Biz bu ülkenin Müslüman Türk gövde yapısına sahip olduğuna inananlar olarak sizleri iyiliğin temsilciğine davet ediyoruz.
Bu doğrultuda malum bölücü terör örgütünün siyasi ayağı olan parti ve Fetö terör örgütü hariç derdi vatanın bölünmez bütünlüğü olan, geçmişte hangi siyasi parti üyesi olursa olsun hangi siyasi partiye oy vermiş veya sempati duymuş olursa olsun partimize üyelik kapılarının açık olduğunu tüm samimiyetimle belirtiyor ve Buldanlı hemşerihlerimi birlikte çalışmaya davet ediyorum.
BULDANA İYİ GELECEK çalışma arkadaşlarıma ve siz değerli Buldanlı Hemşehrilerime sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE

MEHMET TUĞRUL
BULDAN İYİ PARTİ KURUCU İLÇE BAŞKANI

BULDAN İYİ PARTİ KURUCU YÖNETİM KURULU
BAŞKAN: MEHMET TUĞRUL
BAŞKAN VEKİLİ: MEDİHA DEMİRCİOĞLU
TEŞKİLATLANMADAN SORUMLU BŞK. YRD.: KADİR AÇAR
KADIN VE ÇOCUKLARDAN SORUMLU BŞK. YRD.: FERİDE ÖZKAN
HUKUK İŞLERİNDEN SORUMLU BŞK. YRD.: Av. AHMET SARIOĞLU
MALİ İŞLERDEN SORUMLU BŞK. YRD.: ALİ SERDAR
SOSYAL VE KÜLTÜREL İŞLER BŞK. YRD.: SÜLEYMAN YOLDAŞ
SEÇİM İŞLERİNDEN SORUMLU BŞK.YRD.: EZA KORAY DİNÇER
GENEL SEKRETER : MEHMET GONCA
YÖNETİM KURULU ÜYELERİ;
ALİ ÇELİKER
ALİ BAŞÖZEN
ALİ KARACAOĞLU
ADEM YEŞİLDAĞ
AKIN TUNCAY
AYFER DURUSOY
AHMET DURNAL
BAYRAM UĞURCU
CENGİZ BOZDAĞ
ERDEM ÖZCAN
EMRE İBACIK
FİLİZ YEŞİLDAĞ
GÜLSÜM SARIZEYBEK
HATİCE YASTIKÇI
HALUK ÇAKMACIOĞLU
HARUN ÇELİKKAYA
LÜTFİ UTKU
MURAT SÜĞLÜN
MÜNEVVER ARAÇ
MEHMET FIRTINA
MERAL ZEYBEKOĞLU
MUSTAFA KAHRAMAN
MUSTAFA NABİ BARITOĞLU
RAMAZAN ATIL
SERVET DEMİRCİOĞLU
SERAP YEŞİLDAĞ
SAFİYE BAŞÖZEN
VELİ KESEN
YUSUF EKİCİ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.