enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

İYİ Parti Denizli Kongrelere Hazırlanıyor

İYİ Parti Denizli Kongrelere Hazırlanıyor
26.01.2018
A+
A-

İYİ Parti Denizli İl ve İlçe Teşkilatları kongrelere hazırlanıyor. Meral Akşener öncülüğünde kurulan Türkiye’nin yeni partisi İYİ Parti’nin Denizli teşkilat kongreleri için 10 ilçede tarihler belirlendi. 9 ilçe için ise Seçim Kurulu’nun onayı bekleniyor.

Denizlihaber.com’un haberine göre; İYİ Parti Denizli şubat ayı içinde ilçe kongrelerini, mart ayında da il kongresini tamamlamayı hedefliyor. Meral Akşener liderliğinde kurulan ve kısa süre içinde ülke genelinde teşkilatlanmasını büyük oranda tamamlayan İYİ Parti, kongre sürecine girdi. İl Başkanı Yasin Öztürk, ilçe kongrelerini şubat, il kongresini de mart ayı içinde yapmayı planladıklarını söyledi.

10 ilçe

Bazı ilçelerin kongre takvimlerinin netleştiğini belirten Öztürk, Merkezefendi, Bozkurt ve Tavas’ta 3 Şubat, Pamukkale’de 4 Şubat, Buldan ve Babadağ’da 5 Şubat, Çameli’de 6 Şubat, Baklan’da 9 Şubat, Çivril ve Çal’da da 11 Şubat’ta kongrelerimizi gerçekleştireceğiz” dedi.

Diğer ilçelerin kongre tarihleri için Seçim Kurulu’na gerekli yazıların gönderildiğini ve tarih beklendiğini ifade eden Yasin Öztürk, il kongresini de mart ayı içinde yapacaklarını kaydetti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.