enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3807
EURO
35,0595
ALTIN
2.326,54
BIST
9.116,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

İYİ Parti Denizli Miletvekili Yasin Öztürk’e makamında saldırı!

Denizli İYİ Parti Milletvekili Yasin Öztürk bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki makam odasında saldırıya uğradı. Öztürk’e saldıran şahsın Atatürk’e ettiği hakaretlerle gündem olan ve daha sonra görevden alınan Said Dağdaş olduğu öğrenildi.

İYİ Parti Denizli Miletvekili Yasin Öztürk’e makamında saldırı!
A+
A-

Denizli Milletvekili Yasin Öztürk bugün makam odasında saldırıya uğradı. Saldırgan görevliler tarafından hızla etkisiz hale getirilirken Milletvekili Öztürk’ün ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Öztürk saldırıdan sonra yaptığı açıklamada Atatürk’e hakaret eden şahsın saldırdığını belirtti.

NE OLMUŞTU?

Denizli’nin Acıpayam İlçesi, Dodurga Mahallesi nüfusuna kayıtlı, Ankara’da Orman Genel Müdürlüğünde Şube Müdürü olan Said Dağdaş isimli Devlet Memurunun 10 Kasım sebebiyle kendisine ait sosyal medya adresinden Türkiye Cumhuriyeti Kurucu Mustafa Kemal Atatürk’e hakaretler yağdıran ve onu “diktatörlük” ile suçlayan paylaşımlar yapan kişiyi Milletvekili Yasin Öztürk deşifre etmişti.

Deşifrenin ardından Dağdaş’a yönelik tepkiler çığ gibi büyümüş ve bir çok vatandaş Said Dağdaş’tan şikayetçi olmuştu. Devlet Memuru olarak çalışan şahıs ilk olarak Atatürk ile ilgili paylaştığı hakaret içerikli paylaşımları ışık hızıyla kaldırmış ancak durum karşısında sinirlenen vatandaşların baskısıyla sosyal medya hesabını da kapatmıştı.

Milletvekili Öztürk konuyla ilgili şikayetçi olmuş ve TBMM’ye soru önergesi ile konunun araştırılmasını ve develet memuru olarak çalışan Dağdaş’ın görevden alınmasını talep etmişti. Vatandaşların ve Öztürk’ün ısrarı sonucu görevden alınan Dağdaş’a en büyük tepki ise kendi hemşerileri olan Acıpayamlı vatandaşlardan gelmişti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.