enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
16°C
Denizli
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C

İYİ Parti için Ne Dediler?

İYİ Parti için Ne Dediler?
01.12.2017
A+
A-

İYİ Parti İl yönetiminin bugün gerçekleştirdiği basın açıklamasının ardından İl yöneticileri Egeyön TV kameralarına demeç verdi.

İYİ Parti Denizli Boy Gösterdi haberi için tıklayın

Deneyimli iş adamı Faruk Alyaz yaptığı açıklamada şunları ifade etti.

‘’İYİ Parti, merkez parti olma yolunda karma bir yönetim teşkil etti. Türkiye’nin bugünlerde alternatif bir siyasi oluşuma ihtiyacı vardı ve bu nedenle halkın partimize ilgisi çok çok fazla. Bende bu konuda umutluyum, İYİ Parti’nin önümüzdeki günlerde çok önemli işlere imza atacaktır. Meral Akşener çok deneyimli ve güvenilen bir siyasetçi, yönetim kadroları da aynı şekilde değerli isimlerden oluşuyor. Ben iyi partinin büyük işler başaracağına inanıyorum’’.

İyi Parti Denizli İl Yönetimi’ndeki sürpriz isimlerden avukat Can Çapar şu ifadeleri kullandı

“Bizler iktidar yürüyüşüne ortak olmak ve Türkiye’nin ihtiyacı olan şeyleri sağlamak adına İYİ bir yürüyüşe başladık. Bu yürüyüş hepimizin desteği ile halkın her kesiminden gelen insanlarla birlikte zaferle sonuçlanacaktır. Bizim partimize inancımız tam. Genel Başkanımıza inancımız tam. İl Başkanımıza inancımız tam. Bu nedenle İyi Parti hareketinin içinde olmaktan gurur duyuyorum.”

İYİ Parti Denizli İl Yönetimi ve İlçe Başkanları Listesi için Tıklayın

Uzun yıllardır siyaset yaşantısı içinde olan ve daha önce çeşitli siyasi partilerde il başkanlığı görevi yürütmüş olan Cumhur Güner şunları dile getirdi.

“ Politika ailecek ruhumuzda var. İYİ Parti’nin iyi olacağını düşündüğümüz için buraya geldik. Çünkü mevcut partilerde artık bir yıpranmışlık var. Bu yıpranmışlığın yerine merkezde bir parti olabilir düşüncesi ile harekete geçen bir parti bu. Tabanın da böyle bir talebi var. Çalışılması gerekiyorsa dışarıdan sadece destek yetmez, herkesin elini taşın altına koyması lazım. Sadece bizim değil vatandaşlarımızın da elini taşın altına koyması lazım. Mevcut iktidar ve muhalefet gruplarından memnun değillerse arkadaşlarımız gelip çalışma yürütecekler. Onlar da taşın altına elini koyacak. Belki onların taşı çakıl olabilir ama bizler kayanın altına giriyoruz. Kolay değil. Yasin Başkanımız gelin merkeze dedi biz de merkeze geldik.”

“İYİ Parti Kadın Hareketi Olacak” haberi için tıklayın 

Kurucu İl Yönetiminin en ilgi çeken isimleri arasında yer alan 20 yaşındaki bedensel engelli Hüseyin Özdemir düşüncelerini şöyle aktardı.

‘’İYİ Parti, kuruluşu itibari engellilere büyük değer veren bir siyasi örgütlenme olarak göze çarptığı için bende parti içerisinde yer almak istedim. İl Yönetiminde yer alırsam daha çok engelliler için çalışabileceğimi düşündüm. Zaten partideki abilerimizi de görüşleri açısından daha yakından gördüm. Bunun için İYİ Parti’yi tercih ettim.”

İYİ Parti’de 99 kişilik kurucu il yönetim kurulu listesinde bulunan hukukçu Seçil Akçan haber merkezimize yaptığı açıklamasında şunları ifade etti.

‘’İYİ Parti’deyim çünkü, güneşli ve iyi günler görmeyi diliyorum. Bugün basın açıklamamızı yaptık ve hem il yönetim kadrolarımızı hem de 15 ilçe başkanımızı açıkladık. İYİ Parti’nin bir kadın hareketi olduğu ve kadınlara öncelik verildiği bugün ki basın açıklamamızda da bir kez daha ortaya çıktı.

Çalışmalarımıza star verdik ve hep beraber daha iyiye gitmek için hep birlikte çalışacağız. Öncelikli olarak kadınlarımızın hakları açısından önemli bir yol kat etmemiz gerekiyor. Bende bir kadın ve bir hukukçu olarak, insanlarımızı bilinçlendirmek, haklarını ve özgürlüklerini öğrenmelerini sağlamak için uzun süredir bir mücadele içerisindeyim. Çalışmalarımızı İYİ Parti çatısı altında yaparak, aynı zamanda kadınlarımızın  siyasette daha aktif olmaları ve mücadele verebilmelerinin önünü açmak istiyoruz. Şunu söyleyebiliriz ki İYİ Parti, herkese iyi gelecek ancak kadınlarımıza çok çok iyi gelecek.’’

[box type=”success” ]Bu Haberlere de Göz Atın

Meral Akşener’den İttifak Açıklaması Geldi

İyi Parti’nin Genel Merkezi Açıldı

İYİ Parti’nin Tanıtım Toplantısı Yapılıyor

İşte Türkiye’nin Yeni Partisi

[/box]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.