enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3652
EURO
34,9704
ALTIN
2.323,66
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

İYİ Parti İl Başkanı Akışık:“AK Parti’nin kalesinde 2 amca masama gelerek üye olmak istedi”

İYİ Parti İl Başkanı Akışık:“AK Parti’nin kalesinde 2 amca masama gelerek üye olmak istedi”
19.08.2021
A+
A-

İYİ Parti vatandaşlarla olan bağlarını güçlendirmek, sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek adına önemli hamle gerçekleştirdi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve genel merkezin talimatıyla Denizli’de sokaklara ve ilçelere inen il teşkilatı 1 ay boyunca Salı, Çarşamba ve Cuma günleri vatandaşlarla sahada buluşacak. Programın başlamasıyla bugün Mimar Sinan Caddesi’ne inen İl Başkanı Raziye Akışık, 31 Mart 2019 yerel seçiminde Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ümit Bahtiyar ve partililer esnafları ziyaret etti.

“ORTAK DERT GİRDİ FİYATLARI, BU İKTİDAR GİTMEDEN ÇÖZÜM OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUZ”

Mimar Sinan Caddesi’ndeki ziyaretlerinde Deda haber ve Egeyön Haber’e özel açıklamalarda bulunan İl Başkanı Akışık;“Esnaflar ve çevre ilçelerde çiftçilerle görüşüyoruz. Hepsinin ortak derdi girdi maliyetlerinin çok yüksek olması. Girdilerin artması ürünlerin fiyatlarını arttırıyor. Vatandaş da bundan şikayetçi. Vatandaş da haklı üretici de haklı. Kısır döngü var. Çiftçi yeme para yetiremiyor, hayvanlarını elinden çıkarıyor. Bu iktidar gitmeden bunlara çözüm olacağını düşünmüyoruz. Bu iktidar gidecek”dedi.

AK PARTİ’NİN KALESİNDEN 2 AMCA ÜYE OLMAK İSTEDİ

Vatandaşların İYİ Parti ve Meral Akşener’e ilgisinden bahseden Akışık;“ Vatandaşlarımız İYİ Parti sözünü duyduklarında gözlerinde umut ışığı görüyoruz. O kadar güzel bir teveccüh var ki anlatamam. Bunu sadece merkez için söylemiyorum. Örneğin dün Çameli’deydim.  Çameli neresi AKP’nin kalesi. Dün Çameli’de köy köy mahalle mahalle dolaştım. İlk zamanlarda da dolaşıyorduk. Ama o zaman bir korku, partinin yeni kurulmuşluğu ve ön yargılar vardı. Şimdi öyle değil. Dün iki amcamız masama gelerek üye olmak istediklerini söylediler. Bunu Çameli’de yaşadık. Gerçekten bu algı ve korku kırılmaya başladı. İYİ Parti ve Meral Akşener’e büyük teveccüh var. Sayın Akşener’i kendilerinden biri gibi görüyorlar. Bir abla bir anne bir kardeş gibi görüyorlar.”ifadelerini kullandı.

İYİ PARTİ’NİN DENİZLİ’DEKİ YÜKSELİŞİNİ RAKAMLARLA ANLATTI

Akışık, İYİ Parti’ye olan teveccühün anketlere yansıdığını belirterek, Denizli’nin 30 büyükşehirde ilk sırada olduğunu söyledi. Denizli’de kararsızlar dağıtılmadan yüzde 23, dağıtıldıktan sonra yüzde 26’lık bir oya sahi olduklarını açıkladı. Akışık, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Eylül veya Ekim ayında Denizli’yi ziyaret edeceğini duyurdu.  

BAHTİYAR:“CUMHURBAŞKANLIĞINDAN BAŞLAYARAK BİR DEĞİŞİM YAŞANACAK”

İYİ Parti’nin vatandaşlarla buluşmalarına katılan 31 Mart 2019 yerel seçiminde Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ümit Bahtiyar, ziyaretlerinde kirasını ödeyemeyen, ekonomik sıkıntı ile boğuşan esnaflarla konuştuklarını belirterek;”Neredeyse tüm sektörlerde sıkıntı var. Önümüzdeki seçimde Cumhurbaşkanlığından başlayarak bir değişim yaşanacak. Burada İYİ Parti vatandaşların gönlündeki iktidardır. Cumhurbaşkanı ise Meral Akşener’dir” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.