enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3645
EURO
34,9594
ALTIN
2.324,26
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

İYİ Parti İlçe Başkanı Türkaslan’dan İlk Açıklama

İYİ Parti İlçe Başkanı Türkaslan’dan İlk Açıklama
A+
A-

Denizli’de 2 Aralık’ta İYİ Parti İl Başkanı Yasin Öztürk’ün ilçe teşkilatı başkanlarının açıklamasının ardından, ilçe başkanları yönetimlerini oluşturmaya ve ilk açıklamalarını yapmaya başladılar.

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Dr. Şule Türkaslan yeni görevindeki ilk basın açıklamasını yayımladı.

Türkarslan yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi;

Yönetimdeki cesur arkadaşlarımıza, ülkennin mevcut durumunu görerek, korkmadan hiçbir baskıya,fişlemeye prim vermeyerek ne pahasına olursa olsun bu ‘İYİlik’ hareketinde bizlere destek verdikleri için teşekkür ederim.

25 Ekim’den itibaren Türkiye’de sayın genel başkanımız Meral Akşener Tarafından başlatılan ‘İYİlik’ hareketi vatandaşlarımızın teveccühü ile gün geçtikçe büyüyor.

Bizde İYİ Parti Merkezefendi Teşkilatı olarak milletimize şu sözü veriyoruz; ilçe başkanı olduğum sürece dürüst, seviyeli siyaset yaparak güven ortamı yaratacak, elimizdeki imkanları son seviyede kullanarak büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tarafımıza emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’nin bütünlüğünü, Türk Milletinin refah, huzur ve adaletini sağlayacağız.

Biz Aziz Türk milletine güveniyoruz. Sizde biz güvenin destek verin. Unutmayalım ki bu ülke belli bir zümrenin değil hepimizin ülkesi bundan sonra söylenecek tek söz var Ne Mutlu Türküm Diyene!”dedi.

İYİ Parti İlçe Teşkilatları Oluşuyor

Akşener Denizli’ye Geliyor

İYİ Parti Buldan İlçe Teşkilatı Kuruldu

İYİ Parti Denizli Çekirdek Kadrosunu Belirledi

İYİ Parti Denizli Boy Gösterdi

İYİ Parti için Ne Dediler?

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.