enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3660
EURO
34,9560
ALTIN
2.325,42
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

İYİ Parti Denizli’de tatlı-sert devir teslim

İYİ Parti Denizli’de tatlı-sert devir teslim
14.07.2020
A+
A-

İYİ Parti Denizli 2. Olağan İl Kongresi aldığı 267 oyla Hasan Akgün’ü geride bırakarak İl Başkanı seçilen Raziye Akışık, selefi Hasan Akgün’den bugün görevi devraldı.

AKGÜN ‘YANINDAYIZ’ DEDİ, TESBİH GÖNDERMESİ YAPTI

Devir teslim töreninde söz alan Akgün, Akışık’ın yanında olduğunu belirterek kongrede Milletvekili Yasin Öztürk’ün tesbih koparması hakkında göndermede bulundu.Hasan Akgün;Bugüne kadar taşımış olduğumuz bayrağı size devrettik. Daha iyiye götürmek için elimizden geleni yapacağımıza şüphemiz yok. Bizler de her konuda yanınızdayız. Bizim derdimiz tesbih koparmak değil. O ipi biraz daha sağlamlaştırabilmektir. İnşallah zincirin en zayıf halkasını gördüğümüz kopup dağılmaması için Hasan Akgün ve arkadaşları üzerlerine düşen görevi yapacaktır.”dedi.

AKIŞIK’TAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Akgün’ün ardından söz alan Başkan Raziye Akışık;”Biz baştan beri birlik beraberliği vurguladık. Tüm ilçe kongrelerinde bizzat bunu vurguladım. Zaten Hasan Başkanımız ile birlikte yol aldık, çalıştık. Bundan sonrada çalışacağız. Biz bir aileyiz, aynı mahallenin çocuklarıyız.” mesajını verdi.

“ARKADAŞLARIMIZI KIRMADAN TEKRAR DAVET EDECEĞİZ”

Akışık, Dedahaber muhabirinin sorusu üzerine il kongresinin ardından Pamukkale, Çivril ve Baklan’da gerçekleşen yönetim istifalarını değerlendirdi. Akışık;” İstifalar olacak. Her zaman bunlar beklenen şeylerdir. Biz o arkadaşlarımızı da içimize dahil edeceğiz. Hiç kimseye bir gönül kırgınlığımız yok. Baştan beri ‘Biz davanın insanlarıyız’ dedik. ‘Her zaman teşkilatın yanındayız’ dedik. O arkadaşlarımızı da tekrar kırmadan yanımıza davet edeceğiz. Bizim kapımız her şekilde açık.Yasin Öztürk istifa gerekçesi gösterilmemeli. Sonuçta il başkanı ben seçildim. Kongrenin akabinde böyle birşey olması elbette üzücü bir durum. Biz art niyet düşünmüyoruz. Vardır bunda da bir hayır diyoruz.Ben istifaların vekille alakalı olduğunu düşünmüyorum. Vekille alakalı ise onun adına da cevap veremem. Biz köprü olacağız.”ifadelerini kullandı.

İSTİFA EDEN PARTİLİYE, AKIŞIK’TAN CEVAP

Akışık’ın açıklamasının ardından Pamukkale ilçe yönetiminde istifasını sunan partililerden biri söz alarak;”İstifa eden arkadaşlardan biri benim. Biz yeni bir başkan, yönetim kurulu seçilmiş ve onların daha iyi çalışması daha iyi bir ekip kurması adına bunu yaptık.”ifadelerini kullandı. İl Başkanı Akışık ise partilisine hitaben;”Yanlış düşünmüşsünüz, Biz istifadan öncede birlikteydik. Şimdi de birlikteyiz. Keşke istifa etmeseydiniz. Çünkü sen ben diye bir şey yok biz varız.”şeklinde konuştu.

HABER:ORAL CAN TATAR

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.