enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Karaosmanoğlu Denizli Deda Haber’i Ziyaret Etti, 24 Haziran’ı Değerlendirdi

Karaosmanoğlu Denizli Deda Haber’i Ziyaret Etti, 24 Haziran’ı Değerlendirdi
01.06.2018
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli 4. sıra millevekili adayı Ünal Karaosmanoğlu Denizli Deda Haber’i ziyaret etti. Karaosmanoğlu, Deda Haber Genel Yayın Yönetmeni Derviş Can Deda ve Yayın Danışmanı Ahmet Deda ile 24 Haziran seçimlerini ve yaptığı çalışmalar hakkında sohbet etti.

CHP Denizli Milletvekili adayı Ünal Karaosmanoğlu bugün Serihhisar’da vatandaşlarla buluştu. Ardından Denizli Deda Haber’i ziyaret eden Karaosmanoğlu 24 Haziran seçimleri ve çalışmaları hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

”Dezavantajı aşıyoruz”

Denizlidedahaber.com Genel Yayın Yönetmeni Derviş Can Deda ile sohbet eden Karaosmanoğlu,”Genel seçim takvimine bakcak olursak, 2019’da seçimi bekliyorduk. Değişen koşullarda erken seçim kararı alındı. Mevsim şartları, ülkenin ekonomisi gibi şartlar göze alındığında en erken Kasım ayında olması gerekirken Haziran’a çekildi. Süre kısa. Sürenin kısa olması muhalefet partileri için dezavantaj, iktidar ve millet ittifakında bulunan partiler için devletin tüm imkanları kullanılıyor. Sürenin kısa olması muhalefet için dezavantaj olmasının yanı sıra, yerelde zamanın çok iyi kullanılarak, iletişimin kullanılması, halka dokunulması gibi faktörlerle bu dezavantajı aştığımızı görüyoruz.”dedi.

”Artık herkes değişim ve dönüşüm istiyor”

İlçe gezilerindeki izlenimi paylaşan Karaosmanoğlu,”Sarayköy’de esnafı dolaştığımda mutlu,huzurlu, geçimini rahatlıkla sürdürebilecek bir esnafa rastlamadım. Herkese değişimden yana. Çameli,Beyağaç,Çivril ve bugünde Serinhisar’da her kesimden insan bugün ekonomi sıkıntılarını hissediyor. Özellikle dün Çivril’de 50 kişilik il kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve Çivril Kadın kollarımızla yaptığımız çalışmada o ışığı gördük. Artık herkes değişim istiyor. Değişim ve dönüşüm istiyor. Bir umut ışığı var. Özellikle Muharrem İnce’nin meydanlara çıkması ile demokrasi talebi meydanlara taşındı ve kısa sürede değişim ve döüşümle birlikte demokrasiye ulaşacağız. Demokrasi demek adaletin hukukun,saygınlığın olduğu bir ortamın yaratılması demektir. Bu neyi getirecek? Bu yatırımı, uluslararası ilişkilerde saygın devleti, iç barışı getirecek. Böylece istikrara kavuşacağız. 24 saat çalışacağız. 24 Haziran akşamı Türk milleti yeni bir ışık,aydınlıkla geleceğe umutla bakmak için yeni bir sabaha uyanacak.”dedi.

Ünal Karaosmanoğlu Kimdir?

1962 yılında Denizli’nin Çivril ilçesinin Sundurlu Mahallesi’nde doğdu. 1979 yılında Çivril Lisesi’nden, 1983 yılında da Kara Harp Okulu’ndan Jandarma subayı olarak mezun olmuştur.
1993’e kadar Jandarma birliklerinin değişik kademelerinde görev yapmıştır. 1995’te Kara Harp Akademisi’ni bitirerek “Kurmay Subay” olmuştur.
1998 yılında Silahlı Kuvvetler Akademisi’ni bitirmiştir.
22005’te Konya Selçuk Üniversitesi’nde Endüstri Mühendisliği dalında yüksek lisans yapmıştır.
2008’de İstanbul İl Jandarma Komutanlığı görevinden Tuğgenaralliğe terfi etmiştir.
Tuğgeneral rütbesinde Kastamonu, Diyarbakır ve Adana Jandarma Bölge Komutanlığı görevlerinde bulunmuştur.
FETÖ’nün kumpas girişimlerine maruz kalması ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nde (TSK) liyakat sisteminin bozulması nedeniyle, 30 Ağustos 2013’te kendi isteğiyle TSK’dan ayrılmıştır.
Terörle mücadele kapsamında; terör bölgesinde 9 yıl süreyle mücadelenin her safhasında görev almıştır.
Türk Silahlı Kuvvetleri’nin değişik kademelerindeki 34 yıllık bilgi birikimi ve tecrübelerini, doğup büyüdüğü memleketinde vatandaşlarının hizmetinde, sesi olabilmek adına, 6 Temmuz 2016 günü CHP saflarında aktif siyasete katılmıştır.
9 Eylül 2016 günü “Yaşadıklarım Paylaşamadıklarım, 15 Temmuz 2016’ya Giden Yol” isimli kitabı yayımlamıştır.
Genç Çivril Gazetesi ve Denizli Ekspres.com.tr’de haftalık olarak yazıları yayımlanmaktadır.
Ülke gündemiyle ilgili görüş ve düşüncelerini yazılı basın ile vatandaşlarına ulaştırırken, mahalle toplantılarıyla da vatandaşlarla buluşmaktadır.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.