enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3218
EURO
35,0717
ALTIN
2.279,78
BIST
9.017,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Karaosmanoğlu, Tütün İşçilerinin Dertlerini Dinledi

Karaosmanoğlu, Tütün İşçilerinin Dertlerini Dinledi
11.06.2018
A+
A-

CHP Denizli Milletvekili Adayı Ünal Karaosmanoğlu seçim çalışmaları kapsamında Denizli’yi gezmeye devam ediyor. Karaosmanoğlu Tavas ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. 

CHP Denizli 4.sıra adayı Ünal Karaosmanoğlu Denizli’yi karış karış gezmeye devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluşmaları sürdüren Karaosmanoğlu, bu hafta Tavas’lı vatandaşlar ile bir araya geldi. Kıraathanede vatandaşlarla sohbet eden Karaosmanoğlu, önce kendini tanıttı, niçin aday olduğunu açıkladı.

 

Sizler gibi köy çocuğuyum

‘Toplumumuzda şöyle bir kanı var. Siyasetçiler seçim zamanı gelirler. Oyu aldıktan sonra bir daha uğramazlar. Haklısınız. Çoğu siyasetçinin yaptığı bir şeydir bu. Ama ben bu algıyı yıkmak için aday oldum. Ben Çivril’de yaşıyorum. Ve size yakınım. En kısa sürede gelebilecek olanım. Sizlerin de en yakından ulaşabilecek olduğunuz kişiyim. Çivril’de köyde oturuyorum ben. Her zaman bana ulaşabilirsiniz. Ben zengin birisi değilim, sanayici değilim, gelir düzeyi yüksek bir insan değilim. Sizler gibi köy çocuğuyum.’

Tütün tarlasında çalışan işçilerle de bir araya gelen Karaosmanoğlu, işlerinde kolaylıklar diledi. Mevcut düzeni değiştirelim diyen Karaosmanoğlu vatandaşlara Cumhurbaşkanlığı seçiminde Muharrem İnce diyelim mi? diye sordu. Bir süre sohbet ettikten sonra partisinin 24 Haziran’da iktidara gelmesi halinde tarım alanında yapacakalrı yenilikleri ve kolaylıkları anlattı.

Mazotun litresini çiftçiye 3 TL’den vereceğiz

Karaosmanoğlu “Üreten, çalışan yurttaşlarımızın emeklerinin karşılığını almasını sağlayarak, gelir dağılımı adaletsizliğini hızla ortadan kaldıracağız. Zengini daha zengin etmeye dayalı mevcut büyüme anlayışı yerine, hakça paylaşıma dayalı, kapsayıcı ve sürdürülebilir bir kalkınma anlayışını getireceğiz. Sadece milli geliri değil, yurttaşlarımızın yaşam kalitesini ve mutluluğunu da artıracağız. Borçlandırmaya ve borçla tüketime dayanan ekonomik yapı yerine, yüksek gelire, tasarrufa ve üretime dayalı bir ekonomik yapı kuracağız. Çiftçilerimizin tarımsal kredi borçlarının faizlerini sileceğiz.  Çiftçinin üretimde kullandığı mazottan ÖTV ve KDV’yi kaldıracağız. Böylece mazotun litresini çiftçiye 3 TL’den vereceğiz’ diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.