enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3639
EURO
34,9576
ALTIN
2.325,43
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Kazım Arslan’dan, Şahin Tin İçin Şok İddia

Kazım Arslan’dan, Şahin Tin İçin Şok İddia
20.04.2018
A+
A-

CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, alınan erken seçim kararının ardından AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin hakkında çarpıcı bir iddia ortaya attı. Arslan, Şahin Tin’nin oy için STK’lara,muhtarlara ve vatandaşlara sms ile iş mesajı attığını belirtti.

CHP Denizli Milletvekili konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunlara değindi;

Baskın seçim kararının ardından, AKP Denizli Milletvekili Şahin Tin, STK’lara, muhtarlara ve vatandaşlara SMS ile iş mesajı gönderdi.

Bu mesaj işsiz olan vatandaşların umutlarını oya çevirmek için ve onları kandırmaya yönelik bir projedir.Tekliflerinde samimi ve ciddi iseler, geçici işçi alacaklarına neden kadrolu işçi almıyorlar? Bu iktidarın döneminde işsizlik % 11’lere varmış, genç işsizlik oranı % 30’lara çıkmış, neden ciddi çözüm üretmiyorlar? Şimdiye kadar neden böyle bir projeyi gerçekleştirilmedi de seçimler beklendi? Her zamanki gibi akıllarına neden baskın seçim öncesi gelmiştir? Geçici işçi olabilmek için geçmişte uyguladıkları partilerine kayıt yaptırma şartı yine aranacak mıdır ? Yoksa her seçim öncesi olduğu gibi MİLLETİ KANDIRMAYA DEVAM MI EDECEKSİNİZ ?

İşte Şahin Tin’in Denizli’deki STK’lara, muhtarlara ve vatandaşlara gönderdiği mesaj aşağıdaki gibidir. Bu mesaj işsizliğe çare olmak yerine baskın seçim öncesi, vatandaşların umutlarını oya çevirmek için onları kandırmaya yönelik projedir. Her seçim öncesi değişik şekilde aldatmacalı projeler koyan iktidar ve onun milletvekilleri hala vatandaşları kandırmaya devam ediyor. Denizli’de 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde 222 dev proje yapılacağı vaatleri vardı, ne oldu ? Bu projelerin hangisi, nerede ve ne zaman gerçekleştirildi ? Denizlili hemşehrilerim bunları bilmek istiyor. Yine 7 Haziran ve 1 Kasım 2015 Genel Seçimlerinde “Denizli’de herkese ucuz konut yapacağız” diyerek 25.000 konut vaadinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı, Milletvekilleri , Bakanı nerede? Bu sözünüzü ne zaman yerine gelecek ? Bu sözler yerine getirilmeden yeni hayali projeler ortaya koymayın, hemşehrilerimi kandırmayın ve aldatmayın!

“Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında belediyeler ve bazı kurumlara geçici personel istihdamı yapılacaktır. Çevrenizde iş arayanları 20 Nisan 2018 Tarihine kadar İŞKUR Müdürlüğüne başvuru için yönlendirebilirsiniz. Bilginize… Şahin TİN Denizli Milletvekili”

Lideriniz sürekli kandırılıyor, aldatılıyor. Siz de o kandırıldıkça, aldatıldıkça vatandaşı aldatmaya ve kandırmaya devam ediyorsunuz. Lideriniz ve bakanlarınız 17 Nisan grup toplantısından önceki açıklamalarında (SEÇİM YOK-ZAMANINDA YAPILACAK) denirken ne oldu da birdenbire seçimin yapılmasına karar verildi? Normal süreçte ve normal sürede seçimlerin yapılması doğru iken bu acele seçime neden ihtiyaç duydunuz ? Kaybetme korkularınız mı arttı?

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.