enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5463
EURO
34,8430
ALTIN
2.435,06
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C

Kazim Başkanın Konuşmasına Hayran Kaldılar

Kazim Başkanın Konuşmasına Hayran Kaldılar
21.06.2018
A+
A-

İnceler Mahallesi sakinlerinin AK Parti Milletvekili adayı Ahmet Yıldız için verdiği yemekte mahalleden alkışların yükseldiği bir olay yaşandı. Ahmet Yıldız’ın sahneye davet ettiği 93 yaşındaki Denizli’nin yaşayan en eski belediye başkanlarından biri olan Kazim Özmen’in yaptığı konuşma ile büyük bir alkış aldı.

Hambat Ovası sakinleri Ahmet Yıldız için verilen yemekte bir araya geldi. Yemeğe Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, çevre mahallelerden muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Hambat Ahmet Yıldız için Bir Arada

Yemekte Ahmet Yıldız ve Osman Zolan’ın konuşmasının ardından Yıldız tarafından kürsüye davet edilen, 93 yaşındaki Denizli’nin yaşayan en eski belediye başkanlarından biri olan Kazim Özmen yaptığı konuşmalarla büyük alkış topladı. Ahmet Yıldız’ın İnceler’e en büyük hizmeti Kazim Özmen’in yaptığını söylemesi üzerine kürsüye gelen Özmen sözlerine,”1950’den bu yana partilerde delegeydim. Biz milletvekili seçeceğim zaman hep Tavas’tan, Çal’dan seçiyorduk. Bizler ne zamana kadar başkasının ilçesinin milletvekilini alkışlayacağız. Sayın Belediye Başkanım Osman Zolan alınmasın bana” diyerek başladı.

”Hambat’tan bir Yıldız doğdu”

Kimse ile alıp vereceği olmadığını dile getiren Özmen,”Arkadaşlar, milletvekili seçiyoruz Tavas’tan, Acıpayam’dan, Çal’dan,çuvaldan şimdi Hambat’tan bir yıldız doğdu.İnceler’den bir yıldız doğdu. Çardak ilçe olalı 60 sene oldu, Bozkurt ilçe olalı 30 sene oldu. Biz bir temsilci çıkaramadık. Şimdi temsilci çıktı, kıymetini bileceksiniz.”dedi.

”Ahmet Türkiye’yi Dünya’ya tanıtır”

Ahmet Yıldız’ı çocukluğundan beri tanıdığını dile getiren Özmen,”Biz Ahmet ile bostan bekledik,çift sürdük,harman topladık hepsini bilir. Dağa gitse odun toplar, ovaya gitse çift sürer,meclise de gider Hambat’ı değil, Denizli’yi değil, Türkiye’yi Dünya’ya tanıtır.”dedi.

Başkan Zolan ve Ahmet Yıldız Hayran kaldı

Denizli’nin yaşayan en yaşlı belediye başkanı olan Kazim Özmen’i dinledikten sonra mikrofonu eline alan Başkan Zolan,”Tecrübe başka birşey, Kazim amcadan öğrencek çok şeyimiz var. Gerçekten Başkanım bize burda güzel bir ders verdi.Biz senin yanında biraz kurs alalım.”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.