enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3812
EURO
35,0207
ALTIN
2.325,80
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Kılıçdaroğlu Bozkurt’ta Vatandaşların Sorularını Yanıtladı

Kılıçdaroğlu Bozkurt’ta Vatandaşların Sorularını Yanıtladı
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün Denizli’yi ziyaret etti. Kılıçdaroğlu STK temsilcileri, işçi ve işverenlerle buluşmasının ardından, Bozkurt ilçesinde vatandaşlarla buluşarak, sorularını yanıtladı.

CHP lideri Denizli ziyaretini bugün Bozkurt ilçesinde tamamladı. Bozkurt’ta büyük bir coşku ile karşılanan Kılıçdaroğlu miting yapmak yerine, vatandaşlar sohbet etmek ve sorularını yanıtlamayı seçti.

İlk olarak Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik’i makamında ziyaret eden Kılıçdaroğlu, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ardından sohbet toplantısına geçildi. Samimi bir ortamda geçen sohbet toplantısında ilk olarak söz alan Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik ,”40 senedir siyasetin içindeyim,40 senedir o kadar çok seçim geçirdik ki her seçimde de şu lafı ederiz,’Bu seçim çok önemli, hayat memat meselesi’ ama arkadaşlar 24 Haziran gerçekten öyle. 4 Haziran öyle bir seçim ki ya demokrasiyi seçeceğiz, ya da tek adamlığı seçeceğiz. O nedenle aklımızı başımıza alıp tamam dememiz lazım. Şimdi birlik ve beraberliğe en çok ihyacımızın olduğu dönemdeyiz. Bugün Sayın Genel Başkanım Denizli’deki programı dönüşünde bizlere şeref ve onur verdi. Sizlerle de konuşmak istedi. Biz istedik bu bir miting olmasın vatandaşla Sayın Genel Başkanımızın bir hasb-ı ali olsun. Genel Başkanım sorularınızı yanıtlayacak”dedi.

Birsen Çelik’in açılış konuşmasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu vatandaşın sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu’nun vatandaşların sorularına verdiği yanıtlarda öne çıkan başlıklar şunlar oldu;

”Sözüm Söz Köy Tüzel Kişilikleri Geri Verilecek”

İlk olarak söz alan emekli bir öğretmen, Büyükşehir kanunu ile köylerde yapı işlerinde yaşanan sorun CHP’nin gündeminde yer alıyor mu ? diye sordu. Kılıçdaroğlu,”Öncelikle sizlerle burada olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Haklısınız köy tüzel kişilikleri kaldırıldı. Köyde oturanlar emlak vergisi ödeyecek, kullandığı suyun parasını ödeyecek, hayvanlarını sulayacak onunda parasını ödeyecek ya böyle bir şey olur mu? Allah aşkına akıl var mantık var. Sanki köyde fabrika var, bide vergi yüklüyorlar. Sözüm söz bunları kaldıracağız, sözüm söz köy tüzel kişiliklerini geri vereceğiz.”dedi.

4 milyon 2 yüz bin istihdam sözü

Ardından emekli hemşirenin genç işsizler için CHP’nin çözümü ne? sorusuna Kılıçdıroğlu ,Bizim seçim bildirgemizde normal işsizliği önleyecek mekanizmaların dışında, Anadolu Kalkınma Kuşakları ve Merkez Türkiye projesiyle 4 milyon 2 yüz bin istihdam yaratacağız. 180 bin atama bekleyen öğretmeni 1 yıl içinde atayacağız.”dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Denizli ziyaretini Bozkurt ilçesi ile tamamladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.