enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Mehmet Uz İlçe Gezilerine Devam Ediyor

Mehmet Uz İlçe Gezilerine Devam Ediyor
29.05.2018
A+
A-

Denizli MHP Milletvekili Mehmet Uz, halkın kendisine “Yörüksün, milliyetçisin ve Denizlili’sin tabi ki de oylarımız sana” demesinden çok memnun olduğunu ve bundan dolayı gurur duyduğunu söyledi.

24 Haziran Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde çalışmalarına hızla devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Mehmet Uz, halkın kendisine “Yörüksün, milliyetçisin ve Denizlilisin tabi ki de oylarımız sana” demesinden çok memnun olduğunu ve bundan dolayı gurur duyduğunu söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında Babadağ ilçesinde esnafları ziyaret eden MHP’nin genç Milletvekili adayı Mehmet Uz halkın kendisine gösterdiği ilgiden memnun olduğunu ve köy hayatında yetişmiş birisi olarak kendilerini mecliste temsil edecek kişinin kendisi olduğunu ifade etti.

Biz makam için değil memleketimiz için bu yola çıktık Babadağ halkının sorunlarını dinleyen ve onlara üretecekleri sorunları anlatan Uz,” Biz Yörüğüz, Milliyetçiyiz ve Denizliliyiz. Bu da demek oluyor ki Denizli’nin öz evladı olarak onların sorunlarına çözüm olmakta bize düşüyor. Vatandaşlarımız şahsımı layık görürse meclise gidip Denizli’mizin göz arkasında kalan tüm sorunlarına çare arayacağım.

Biz makam için değil memleketimiz için bu yola çıktık. Liderimiz Devlet Bahçeli’nin de söylediği gibi. Önce Vatanımız ve Milletimiz sonra Partimiz ve biz düsturu ile hareket ediyoruz. Önce milletimiz huzura kavuşacak ki bizler de huzuru milletimizden alalım” dedi.

Uz Babadağ ve Sarayköy’de Ziyaretlerde Bulundu Babadağ’da esnaf ile bir araya gelen Mehmet Uz daha sonra Belediye Başkanı Salim Demirezen , Ak Parti Babadağ İlçe Başkanı Suat Kaçamaz ve Dokumacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Öcal Yünük’ü de makamlarında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. Uz daha sonra Sarayköy’e geçti ve burada Ticaret Odası Başkanı Halil Aktım’ı ve yönetim kurulu üyelerini de ziyaret etti. 

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.