enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5336
EURO
34,8856
ALTIN
2.488,39
BIST
9.562,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
24°C
Denizli
24°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Açık
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
27°C

Melike Basmacı’ya beklenmedik sürpriz

Melike Basmacı’ya beklenmedik sürpriz
21.06.2017
A+
A-

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı’nın kızı Handegül, adalet yürüyüşüne katılarak annesini yalnız bırakmadı. Basmacı, “Herkes için lazım olan adalet, 14 yılda yapılan uygulamalarla tamamen içi boşaltıldı” dedi.

Kızı Melike Basmacı'ya destek olmak için yürüyüşe katıldı

Melike Basmacı

Geçtiğimiz Perşembe günü Ankara Güvenpark’tan yola çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun öncülük ettiği adalet korteji, yürüyüşüne devam ediyor.

Destek vermek amacıyla yürüyüşe katıldı

İlk günden bu yana katılım sağlayan CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı’ya adalet yürüyüşünün Çamlıdere- Bolu Ankara il sınırında hareket öncesinde bir sürpriz yapıldı. Melike Basmacı’nın kızı Handegül, annesine destek vermek amacıyla yürüşün yapılacağı alana geldi. Bu sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Basmacı’nın duygulandığı gözlendi. Elinde “adalet” yazılı döviz taşıyan küçük  Basmacı, annesine destek vermek amacıyla yürüyüşe katıldığını söyledi.

Yürüyüşün toplum genelinde kabul gördüğünü ve geçilen her yerde vatandaşların da büyük desteğinin söz konusu olduğunu ifade eden Basmacı, “Bu yürüyüş ile demokrasi, basın özgürlüğü ve insan hakları anlamında önemli adımlar atılıyor. Yürüyüşümüze katılmak isteyipte katılamayan herkesin gönlünün bizimle olduğunu biliyoruz. Adalet isteyen herkesin bizimle olduğunu, yüreklerinin bizimle çarptığını biliyoruz. Ülkemizin üzerindeki kara bulutların dağıtılması için adımlıyoruz” dedi.

“Ülkemizde adaletten bahsediyorlar” diyen Basmacı, “14 yıldır ülkemizi yönettiğini iddia eden partinin isminde adalet var. Ama bu sadece isimde kaldığını herkes biliyor. Yaptığı uygulama ve icraatların adalet ve insan haklarından uzak olduğu gerçektir. Herkes için lazım olan adalet, 14 yılda yapılan uygulamalarla tamamen içi boşaltıldı” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.