enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5879
EURO
34,8428
ALTIN
2.493,41
BIST
9.663,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Memleket Partisi Denizli’de kriz bitti.. Geçici il başkanı belli oldu, seçimde destek Erhan Derici’nin arkasında

Memleket Partisi Denizli’de kriz bitti.. Geçici il başkanı belli oldu, seçimde destek Erhan Derici’nin arkasında
A+
A-

Memleket Partisi Denizli Kurucu İl Başkanı Yılmaz İçen, dün görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. İçen’in istifasında Denizli ve Genel Merkezi kast ederek yaşanan anlaşmazlıkları vurgulaması parti içinde krize neden olmuştu.

İçen istifası ve basın açıklamasındaki iddiaları üzerine yaşanan krizi çabuk atlatan Memleket Partisi Denizli İl Yönetiminde il kongresine kadar geçici başkan belirlendi. Memleket Partisi Denizli İl Başkanlığı görevine geçici olarak atanan İl Sekreteri Efe Serdar Gökdağ bugün Merkezefendi İlçe Başkanı Erhan Derici, Pamukkale İlçe Başkanı Savaş Akman, Tavas İlçe Başkanı Osman Uluköy, Çal İlçe Başkanı Orhan Köse, Beyağaç İlçe Başkanı Vahide Gündoğdu, Honaz İlçe Başkanı Sündüs Kesikbaş ve il yöneticilerinin katılımıyla Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde kısa bir basın açıklaması yaptı.

İDDİALARI KABUL ETMEDİLER

İl kongresine kadar il başkanlığı görevini yürütecek Gökdağ basın açıklamasında;“Kurucu İl Başkanı Yılmaz İçen’in istifası nedeniyle boşalan il başkanlığı görevine 1. Olağan İl Kongresi’ne kadar görev yapmak üzere atanmış bulunmaktayım. İl yönetimi, ilçe yönetimleri, belediye meclis üyeleri ve tüm Denizli örgütü olarak dimdik ayaktayız. Görevimize aynı inanç ve kararlılığımız ile devam ediyoruz. İlçe kongrelerimizin tamamlanmak üzere olduğu ve il kongremize çok az bir zaman kala genel merkezimiz Denizli’deki gelişmeleri tam bir destek ve dikkatle izlemektedir. İstifa eden il başkanının öne sürmüş olduğu iddialar ile Denizli örgütümüzün uzaktan veya yakından ilgili yoktur. Bu iddiaları tümüyle reddediyoruz. Ne cumhur, ne millet tek yok memleket ilkesiyle çıktığımız yolda kamu yararına ve Türk milletine hizmet için çalışmaya devam etmekteyiz.” İfadelerini kullandı.

Başkan Gökdağ, basın açıklaması sonunda il kongresi takviminde oldukları için soru almayacaklarını belirtti.

ÖRGÜTÜN DESTEĞİ DERİCİ’NİN ARKASINDA

Memleket Partisi 1. İl Kongresi’nde dün 8 ilçe örgütünün desteğini alan Merkezefendi İlçe Başkanı Erhan Derici’nin il başkanı seçilmesi bekleniyor.

HABER:ORAL CAN TATAR

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.