enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
26°C

Memleket Partisi İl Başkanı Erhan Derici oldu

Memleket Partisi İl Başkanı Erhan Derici oldu
A+
A-

Memleket Partisi 1. Olağan Denizli İl Kongresi bugün Çatal Çeşme Oda Tiyatrosu’nda gerçekleştirildi. Genel Merkezi temsilen kongreye katılan Genel Sekreter Yardımcısı Mevlüt Dudu divan başkanlığına seçildi. Divan Başkanlığına genel sekreter yardımcısı Mevlüt Dudu konuşmasında;”Çok zor şartlarda partimizi olası bir seçime hazırlıyoruz. 18 Eylül’deki kurultayımız öncesinde il ve ilçe kongrelerimizi yapıyoruz. Seçime girebilmemiz için belli sayıda bir örgütlenmeye ihtiyacımız var. Bu kadar hızlı bunu gerçekleştirdiğiniz için size teşekkür ederim. Genel Başkanımız Muharrem İnce’nin liderliğinde iktidara yürüyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

BLOK LİSTE KABUL EDİLDİ, MUHARREM İNCE’DEN MESAJ

Çarşaf liste yönetimi önergeyle blok listeye çevrildi. Hesap ve Faaliyet raporunun oylamaya sunulması kabulünün ardından Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin mesajı okundu. İnce, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Değerli yol arkadaşlarım partimiz kısa süre içersinde memleketimizde örgütlenerek büyük bir başarıya imza attı.  Bu bir rekordur. Bu sizlerin başarısıdır. Henüz meydanlara çıkmamıza rağmen her ilde her ilçede büyük bir ilgiyle karşılaşıyoruz. Birlikte başaracağız.”

“3-4 AYDA ÖRGÜTLENME TÜRKİYE TARİHİNDE REKORDUR”

Kongreye tek aday olarak giren Erhan Derici konuşmasında şu ifadelere yer verdi;“Memleket Partisi kurulana dek aktif siyasete pek sıcak bakamadım. Çünkü arkasından gidilebilecek bir lider, tüzüğü, programı gönül rahatlığı ile savunulabilecek bir siyasi parti yoktu. Genel Başkanımız Muharrem İnce ve kurduğu Memleket Partisi bu boşluğu doldurdu. Olası bir erken seçim beklentisi ile 3-4 yıla yayılması uygun olan bir örgütlenme süreci 3-4 aya sığdırıldı. Bu Türkiye siyasi tarihinde bir rekordur.

“KURULTAYDA DENİZLİ’MİZİ TEMSİL EDECEĞİZ”

An itibariyle 50’nin üzerinde ilde örgütlenmiş bulunuyoruz. Olası bir erken seçime katılabilmek için ülke çapında örgütlenmemizi sürdürmekteyiz. Kısa zamana sığdırılmış örgütlenme süreci kırgınlıklara, kızgınlıklara ve ayrılıklara neden olmuş olabilir. Biz bu tür olumsuzlukları kısa sürede çözümleyerek yolumuza devam etmekteyiz. İşimizin kolay olmadığını, yolumuzun uzun ve uğraşlı olduğunu biliyoruz. Bu aşamada Denizli Örgütünün sorumluluğunu ben ve ekibim üstlenmekteyiz. Bunu bir bayrak yarışı olarak görüyorum. Bugün ben yarın başka arkadaşım bayrağı daha ileriye götürerek Memleket Partisi’ni hak ettiği yere taşıyacak. 18 Eylül’de 1. Olağan Kurultay’mız var. Bugünkü il kongremizle kurultayda Denizli’mizi temsil hakkı kazanıyoruz.

“İNANÇLIYIZ”

 Kendi dahil yüzde 80’i hayatında ilk kez aktif siyasetle tanışan ekibimle Denizli’yi Memleket Partisi olarak her koşulda  her ortamda en iyi şekilde temsil edeceğimize eminim. Çünkü inançlıyız, güçlüyüz, başaracağız, geleceğimizi geri alacağız.”

Erhan Derici’nin konuşmasının ardından geçilen seçimde kullanılan 83 oyun tamamını alan Derici Memleket Partisi Denizli İl Başkanı oldu.

DERİCİ BAŞKANLIĞINDAKİ YÖNETİM KURULU VE KURULTAY DELEGELERİ ŞU ŞEKİLDE;

YÖNETİM KURULU ASİL

BAŞKAN: ERHAN DERİCİ

Efe Serdar Gökdağ

Ercan Sunay

Abdullah Gazezoğlu

Hüseyin Selçuk

Hüseyin Harun Ökek

Doğan Erol

Kemal Cantimur

Esra Kaplanlar

Süha Güler

Derya Ay

Sevil Öztürk Kösea

Adnan Alper Alışan

Mevlüt Çomak

Murat Göker

Emre Değirmenci

Kubilay Gerboğa

Mehmet Emin Ataş

Aynımah Orak

Okan Birsen

Şafak Pamir Sirel

Ali Yeşilkaya

Nurcan Ünlü

Gaye Akgün

Bedia Öner

DİSİPLİN KURULU

Batuhan Tezcan

Songül Karpuz Ökek

Necla İlik

Mustafa Atilla İnci

Ayşenur Uluköy

Aydın Yeniay

Kadir Söylemez

KURULTAY DELEGELERİ

Erhan Derici

Efe Serdar Gökdağ

Savaş Akman

Osman Uluköy

Osman Fikri Bursalıoğlu

Ertan Başkan

Sündüz Kesikbaş

Murat Cımık

Can İyiçoban

Orhan Köse

Arif Suna

Gökhan Deda

Baki Tatar

Yeşim Karaoğlan Uyar

HABER:ORAL CAN TATAR

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.