enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5604
EURO
34,9941
ALTIN
2.423,19
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
28°C

Memleket Partisi’nde Derici İl Başkanlığına Aday

Memleket Partisi’nde Derici İl Başkanlığına Aday
A+
A-

Memleket Partisi Denizli’de 1. Olağan İl Kongresi 22 Ağustos 2021 Pazar günü yapılacak. Memleket Partisi Merkezefendi Kurucu İlçe Başkanı Erhan Derici, kurucu il başkanı Yılmaz İçen’in istifası ile boşalan il başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonu’nda yapılan basın açıklamasına Erhan Derici’nin yanı sıra Memleket Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Osman Uluköy, Pamukkale İlçe Başkanı Savaş Akman, Acıpayam İlçe Başkanı Ertan Başkan, Honaz İlçe Başkanı Sündüz Kesikbaş Özarslan, il ve ilçelerin yönetim kurulu üyeleri ve parti üyeleri katıldı.

“NE SAĞDAN NE SOLDAN ATATÜRK’ÜN YOLUNDAN”

Gerçekleştirdiği basın toplantısında konuşan Erhan Derici, “Ne sağdan ne soldan, Atatürk’ün yolundan giderek geleceğimizi geri alacağız söylemiyle çıktığımız yolda kentimizin ve ülkemizin aydınlık yarınları için elimizden geleni yapacağız” dedi. Kendisini tanıtarak açıklamalarda bulunan Derici; “1982 yılında Denizli’de doğdum. Hayatımın askerlik dışında neredeyse tümünü güzel şehrim Denizli’de geçirdim. Denizli’de okudum, Denizli’de büyüdüm, Denizli’de çalıştım, Denizli’de evlendim. Ben İnşaat Yüksek Mühendisiyim. Ulaştırma dalında yüksek lisans yaptım. Halen ürettiğimiz tekstil ürünlerini ihraç ettiğimiz aile şirketimizde finans ve üretim planlama işini üstlenmekteyim. 9 yaşında bir kızım, 4 yaşında bir oğlum var” ifadelerini kullandı.

“ELİMİ TAŞIN ALTINA KOYMA ZAMANININ GELDİĞİNİ UZUN ZAMANDIR DÜŞÜNÜYORDUM”

Sıkıntılı süreçte elini taşın altına koymanın zamanı geldiğini dile getiren Derici; “Bir yandan siyasetçi bir babanın oğlu olarak siyasete bu yaşıma dek sıcak bakmasam da diğer yandan ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı süreçten dolayı şikayet etmenin ötesinde elimi taşın altına koyma zamanının geldiğini uzun zamandır düşünüyordum. Ama benim içim siyasete katılmaya uygun bir parti de yoktu. Bu süreçte Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce’nin önderliğinde kurulan Memleket Parti’mizin doğru adres olduğunu düşündüm. Gelen teklif üzerine Merkezefendi Kurucu İlçe Başkanlığı görevini üstlendim.  İlçe örgütünü değerli yönetim kurulu ve kurucu üyelerimiz ile oluşturduk.  İlçe Kongreleri sürecinde İl Başkanımızın istifası üzerine Kurucu İl Başkanının ve tüm İlçe Başkanlarımızın ortak kararı, desteği ve teveccühü ile İl Başkanlığı görevine aday olmak için Merkezefendi İlçe Kongresi’nde aday olmadım. Görevi değerli meslektaşım Osman Uluköy’e devrettim.

Ne sağdan ne soldan, Atatürk’ün yolundan giderek geleceğimizi geri alacağız söylemiyle çıktığımız yolda kentimizin ve ülkemizin aydınlık yarınları için elimizden gelen her şeyi yapmak üzere Memleket Partisi Denizli İl Başkanlığı adaylığımı açıklıyorum. Hepinize bu toplantıya katıldığınız için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.