enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5355
EURO
34,8134
ALTIN
2.425,15
BIST
9.725,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C

Merkezefendi’ye Çocuk Üniversitesi Geliyor

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu’nun 2019-2024 dönemi vizyon projeleri arasında yer alan ‘Çocuk Üniversitesi’ Merkezefendilileri heyecanlandırdı. Büyük ilgi gören proje için Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi Çocuk Üniversitesi’ni yeni dönemimizde hemen ilçemize kazandıracağız” dedi.

Merkezefendi’ye Çocuk Üniversitesi Geliyor

Merkezefendi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, projelerini açıkladı. Vizyon projeler, Merkezefendilileri heyecanlandırdı. O projelerden ilki olan ve büyük ses getiren Çocuk Üniversitesi, 2019-2024 döneminde Merkezefendi ’ye kazandırılacak.

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, “Bu dönem sadece Denizli’mizdeki belediyeler arasında değil, tüm Türkiye’deki 900’ü aşkın belediye arasında hem en çok hem de en çeşitli proje yapan belediye, Merkezefendi Belediyesi olmuştur. Proje demek, Merkezefendi demektir. Geçtiğimiz 5 yıllık dönem içerisinde her alanda hizmet verdik, proje kazandırdık. Her projede, bir önceki yaptığımız projenin üzerine koyarak ilerledik.  2018 yılı bizim için vizyon projelerin açılış yılı oldu. Bu açılış zincirinin son halkası da Merkez Kütüphane olacak. Bu dönem başlayıp da bitiremediğimiz hiçbir proje yok” diye konuştu.

“OKUYAN VE ARAŞTIRAN NESİLLER YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ”

Eğitimle ilgili birçok projeye imza attıklarını belirten Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, eğitime yatırımların yeni dönemde de devam edeceğinin altını çizdi. Türkiye genelindeki başarı sıralamasında ilk 3’te ya da ilk 5’te yer aldıklarını söyleyen Subaşıoğlu, “Merkezefendimizde önceliğimiz her zaman eğitim oldu. Okuyan, araştıran, başarılı nesillerin yetişmesi adına bugüne kadar birçok yatırım yaptık. Okullarımıza kazandırdığımız zenginleştirilmiş kütüphanelerden konferans salonlarına, dersliklerden halı sahalara kadar çocuklarımızın gelişimini sağlayacak projeler gerçekleştirdik. Bu dönemde eğitim alanında yapılan en önemli proje 9 Mart Cumartesi günü açılışını gerçekleştireceğimiz Merkez Kütüphane olacak” dedi.

“BİZİ EN ÇOK HEYECANLANDIRAN PROJE”

Çocuk Üniversitesi’nin kendisini en çok heyecanlandıran proje olduğunu vurgulayan Subaşıoğlu, “2019-2024 dönemi Merkezefendi Belediyesi olarak ilçemize kazandırmak istediğimiz, şahsımın ve tüm ekip arkadaşlarımın en büyük hayali ve bizleri en çok heyecanlandıran projemiz; Merkezefendi Belediyesi Çocuk Üniversitesi’dir. İçerisinde kodlama ve algoritma eğitimleri, yazılım eğitimleri, robotik kodlamalar, Ar-Ge, eğitim kürsüleri, bilim laboratuvarları, akademik eğitimler vb. birçok opsiyon ve imkanı barındıracak olan Çocuk Üniversitemizin en az iki kampüsü olacak. İlçemize kazandıracağımız Çocuk Üniversitemiz ile birlikte iki şeyi yapacağız. Birincisi analitik öğreteceğiz, ikincisi çocuklarımızı simetriden kurtarıp asimetrik düşünme biçimini öğreteceğiz. Merkezefendimize bu çocuk üniversitemizi en kısa süre içerisinde kazandırmak istiyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.