enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5663
EURO
34,8269
ALTIN
2.433,30
BIST
9.701,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C

MHP Adayı Uz Karapapak Türkleri İle Buluştu

MHP Adayı Uz Karapapak Türkleri İle Buluştu
11.06.2018
A+
A-

MHP Denizli Milletvekili Adayı Mehmet Uz, Denizli’de yaşayan Karapapak Türkleri ile buluştu.

 MHP Denizli Milletvekili Mehmet Uz, seçim çalışmaları kapmasında dün akşam Karapapak Türkleri ile bir araya geldi. Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde düzenlenen törenle MHP’nin saflarına geçen Karapapak Türkleri, Türkiye’nin için hazırlanan senaryoları çok iyi gördüklerini ve güçlü Türkiye için MHP saflarına katıldıklarını söylediler. Karapapak Türkleri’nin MHP’ye katılım törenine MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk ile  MHP Denili Milletvekili Mehmet Uz ve çok sayıda partili katıldı. Genç Milletvekili adayı Mehmet Uz, Cumhur İttifakına ve MHP’ye verilecek her desteğin ülkenin daha sağlam temeller üzerine oturtacağını söyledi.

 “HEPİNİZ VAROLUN”

Karapapak Türklerinin güçlerine güç katığını belirten Milletvekili Adayı Uz,” Ben sizin bir kardeşiniz olarak buraya geldim. Bize olan desteğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Bu desteğiniz gücümüze güç kattı. Sizlerin yanımızda olduğunu bilmemiz bizlere büyük moraller verdi. Hepiniz var olun ”dedi. Törenin ardından  Karapapak Türkleri temsilcilerini MHP rozeti takıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.