enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3660
EURO
34,9560
ALTIN
2.325,42
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

MHP KURULTAYINDA DENİZLİ SÜRPRİZİ

MHP KURULTAYINDA DENİZLİ SÜRPRİZİ
19.03.2018
A+
A-

MHP’nin 12’nci Olağan Büyük Kurultayı’nda Denizli sürprizi. Denizli MHP Merkez Yönetim Kurulu’nda (MYK) iki isimle temsil edilecek. Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan ile birlikte Gülay Özcan 75 kişilik MYK’ya seçildi. Özcan, muhaliflerin kurultay için girişimlerine Denizli’de destek ve imza vermeyen tek delegeydi. MHP 12’nci Olağan Büyük Kurultayı tamamlandı. Genel başkanlığa Devlet Bahçeli yeniden seçilirken, 75 kişiden oluşan MYK’ya 45 yeni isim girdi. Blok listenin 31’inci sırasında yer alan Denizli delegesi Gülay Özcan, MYK’nın yeni isimleri arasındaydı.

KURULTAY İÇİN BİR TEK O İMZA VERMEMİŞTİ

MHP’de Kadın Kolları Başkanlığı da yapan Özcan, muhaliflerin kurultayı olağanüstü toplamak için imza topladıkları girişimin dışında kalmış. 20 delegeden 19’u imza atmış, Büyükşehir Grup Başkan Vekili Yusuf Garip daha sonra imzasını geri çekmişti. Özcan, kurultay imzası vermeyen tek delege olarak dikkati çekmişti. Şimdi bunun karşılığını 75 kişilik MYK’ya seçilerek aldı.

AYHAN YENİDEN SEÇİLDİ

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin en yakınındaki isimlerden olan Ar-Ge’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan ise MYK’ya yeniden seçildi. Ayhan’ın MHP Başkanlık Divanı’nda da görev almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.