enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

MHP Lideri Bahçeli’den Atatürk Çıkışı

MHP Lideri Bahçeli’den Atatürk Çıkışı
14.11.2017
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) grup toplantısı bugün gerçekleştirdi. Grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli 10 Kasım ile birlikte çıkan Atatürk tartışmaları hakkında konuştu.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ yönelik artan ilgiden, yoğunlaşan sevgi ve sahiplenmeden ziyadesiyle mutluluk duyduğunu belirten Bahçeli;”Türk tarihinin en şanlı sayfalarını fedakarlıkla, millete hürmet,hizmet ve hayranlıkla yazan ‘Aziz Atatürk’ün siyaset üstü kalması samimi dileğimdir. Atatürk hiç kimsenin tekelinde değildir. Özellikle hele hele HDP, PKK ve FETÖ’nün yörüngesine giren CHP’nin Atatürk adını anmaya ne yüzü ve ne de hakkı kalmıştır. Artık Atatürk hiç kimsenin siyaset dövüşünün, sinir harbinin, sivri dilinin konusu olmayacaktır.

”Atatürk Türk milliyetçisidir”

Bahçeli sözlerine;”Atatürk’e alaka yükseliyormuş. Ne var bunda? Olması gereken bu değil mi? Son zamanlarda herkes Atatürk demeye başlamış. Ne güzel işte. Bunu polemik malzemesi getirmek ahlaki mi? 10 Kasım’da Anıtkabir dolmuş taşmış. Bunun neresi mahsurlu. Bunun daha fazlası için arayış ve arzuya sahip olmayalım mı? Yüzde 50+1 nelere kadirmiş, Atatürk konusu abartılıyormuş. Bazıları şaşkınlık geçiyor, kelli felli kalem sahipleri hayretler içindeymiş. Laf cambazlığını bırakınız, közlenmiş düşmanlıkları geçiniz, ipsiz sapsız değerlendirmeleri, uçuk kaçık beyanatları buruşturup atınız. Nitekim Gazi Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Cumhuriyeti’dir. Milli mücadeleye ve milliyetçi kahramanlara şaşı bakanlar,ters yaklaşanlar, küfür edenler, kötü konuşanlar, kara çalmak için mevziye girenler ya Trikopis torunları ya da işgalden bakiye kalmış Haçlı tortularıdır. Böyle gayrı meşru torunlardan, böylesi kasvetli tortulardan birkez daha kurtuluş yakındır. Atatürk tam bağımsızlıktır, bundan ürkenler son gelişmelerden müzdariptir. Atatürk Türk milliyetçisidir. Kozmopolit, komünist, köksüz, kimliksiz, feslisi ve fessizi ne kadar çürük sima varsa kıvranmakta, hırlamaktadır.”diye devam etti.

”Atatürk ebediyete kadar yaşayacaktır”

Bahçeli;”Atatürk ismini duyunca irkilen ve kızarmaz yüzleri ile zehir saçanlar, varsın köhne ve karanlık yolculuklarına böyle devam etsinler. Varsın cehaletlerini esiri olsunlar. Atalarımız ne güzel söylemiş; Alim ile eyle ülfet,alırsın mertebe, cahil ile etme sohbet dönersin merkebe. Fazla söze yer ve gerek yoktur.Karşımızdaki hakikat bu kadar açıktır. Atatürk ortak kıvacımız,kurtuluşumuzun kutup başı, milletimizin baş tacı olarak ebediyete kadar milli vicdanlarda eserleriyle eşsiz, miraslarıyla manen yaşayacaktır.”diye sözlerini noktaladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.