enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3652
EURO
34,9704
ALTIN
2.323,66
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

MHP Merkezefendi’den PAÜ’ye Ziyaret

MHP Merkezefendi’den PAÜ’ye Ziyaret
20.01.2018
A+
A-

Milliyetçi Hareket Parti(MHP) Merkezefendi İlçe Başkanı Avukat  Yurdahan Özhan , Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Bağ ve Pamukkale Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Ali Sarı’yı makamlarında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Avukat Yurdahan Özhan , İlçe Yönetimi ve  İlçe kadın kolları teşkilatı ile birlikte Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ı ve Pamukkale Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Ali Sarı’yı makamlarında ziyaret etti.

“PAÜ DENİZLİ’NİN GELİŞMESİNDE ÖNEMLİ BİR ETKEN”

Ziyaretten sonra açıklamalarda bulunan ve Pamukkale Üniversitesinin başarılarına değinen MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Yurdahan Özhan,” Eğitim, kültür ve çeşitli başarıları ile şehrimizin adeta gözbebeği haline gelen üniversitemiz şehrimizin  bir markası, bir gururudur. Türkiye’de eğitim anlamında üst sıralarda bulunan yaptığı araştırmalar ve çalışmaları her zaman takdire şayan bir eğitim kurumu olan Pamukkale Üniversitesi, Denizli’mizin gelişmesi içinde başrol etkenlerden bir tanesidir. Eğitim ve öğretim çerçevesin de bu denli başarıların altına imza atan bir Üniversiteye sahip olmak şehrimizin gururu, onuru ve değeridir. Bu sebeple  Pamukkale Üniversitesinin gelişmesinde emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum “ dedi.

“ÇALIŞMA VE PROJELERİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM”

Rektör Prof.Dr. Hüseyin Bağ’a ve Genel Sekreter Prof. Dr. Mehmet Ali Sarı’ya Teşekkür eden Özhan,” Şehrimizde eğitim adına yaptıkları çalışmalar nezdinde rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Bağ’a ve  Üniversitemizin Genel Sekreterlik görevini başarıyla yürüten Prof. Dr. Mehmet Ali Sarı’ya bundan sonra yapacakları çalışma ve projeler adına başarılar diliyorum. Umarım ülkemize ve vatanımıza faydalı olacak. Doğrudan ayrılmayan, dürüst ve mesleklerinde uzman bireyleri verdikleri eğitim ve çalışmaları ile bu ülkeye kazandırırlar“ ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.