enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3039
EURO
35,1110
ALTIN
2.282,38
BIST
8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

MHP İl Başkanı Garip’ten Anneler Günü Mesajı

Çocukları için her türlü fedakarlığı yapmaktan kaçınmayan annelerin hakkının ödenemeyeceğini belirten MHP Denizli İl Başkanı Yusuf Garip, “Anneler, karşılıksız sevgi ve sonsuz özverinin simgesi, dünyanın hiçbir değeriyle karşılaştırılamayacak, yeri hiçbir zaman doldurulamayacak olan hayatımızın en değerli varlıklarıdır. Tüm annelerimizin ellerinden öpüyor, günlerini kutluyorum” dedi.

MHP İl Başkanı Garip’ten Anneler Günü Mesajı
08.05.2022
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Av. Yusuf Garip, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında; “Varlığımızı borçlu olduğumuz, sevgi, hoşgörü, merhamet ve özveri kaynağımız değerli annelerimizi sadece özel günlerde değil, yaşamın her anında sevgi, saygı ve muhabbetle kucaklamalıyız. Annelerimizin cefakarca, tüm zorluklara göğüs gererek çocuklarını, topluma, vatana, insanlığa uygun olarak en iyi şekilde yetiştirme çabaları sayesinde geleceğe güvenle bakabiliyoruz.
Peygamber Efendimiz; ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ hadisinde de buyurduğu gibi; annelik öyle büyük bir mevkiidir ki, erişmeye hiçbir güç yetmez. Annelerimizin hakları ödenmez; sevgi, fedakarlık ve sabırlarını hiçbir maddi değerle ölçemeyeceğimiz annelerimiz, baş tacımızdır. Bu nedenle paha biçilemeyen tek şey anne sevgisidir. Anneler, karşılıksız sevgi ve sonsuz özverinin simgesi, dünyanın hiçbir değeriyle karşılaştırılamayacak ve yeri hiçbir zaman doldurulamayacak olan hayatımızın en değerli varlıklarıdır. Başta şehit annelerimiz olmak üzere, dünyanın en yüce sorumluluğunu yerine getiren annelerimizin, Anneler Günü’nü kutluyor, eli öpülesi annelerimize mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.