enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5970
EURO
34,7616
ALTIN
2.497,65
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C

MHP İl Başkanı Yusuf Garip’ten 23 Nisan Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Başkanı Yusuf Garip, 23 Nisan 1920’nin Türk Milletinin tüm dünyaya egemenliğini ilan ettiği gün olduğunu belirterek, “Böylesi bir günü Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkemizin yarınları çocuklara armağan etmesinin önemi büyüktür. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum” dedi.

MHP İl Başkanı Yusuf Garip’ten 23 Nisan Mesajı
23.04.2022
A+
A-

MHP Denizli İl Başkanı Yusuf Garip, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Tüm çocuklarını bayramını kutlayan Başkan Garip mesajında, “Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 102. yılını kutluyoruz. 23 Nisan; Türk Ulusunun vatan, bayrak aşkıyla 7 düvele karşı duruşunun simgelerinden birisi olduğu gibi, bu topraklar üzerinde bayrağımızın ebediyen dalgalanacağının, milli birlik ve beraberlik ruhu içerisinde bağımsızlık meşalesinin sonsuza denk yanacağının göstergesidir. 23 Nisan 1920, tüm dünyaya Türk milletinin egemenliğini ilan ettiği gündür.

Böylesine önemli bir günü Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyetinin geleceği, teminatı çocuklara ve tüm dünya çocuklarına ithaf etmiştir. Dünyada çocuklara ithaf edilen ilk ve tek bayram olması da millet olarak gelecek nesillere olan güvenimizi ortaya koyuyor. Aydınlık yarınların mimarı olacak olan bugünün çocuklarına, bizlerde bayrağı en iyi şekilde teslim etmeliyiz. Bunun içinde son nefesimize kadar vatan, millet ve bayrağımız için durmadan çalışacağız. İnanıyorum ki çocuklarımız şanlı Türk bayrağımızı, ilelebet dalgalandıracak ve kendilerinden sonraki nesillere sapasağlam teslim edecekler. Vatanı korumak, çocukları korumakla başlar. Bizlere düşen de bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek ve vatan, millet sevdasını da aşılamaktır. İnşallah geleceğimizi temsil eden çocuklarımız, geçmişten aldıkları güçle milletimizin yarınlarını en iyi yerlere getireceklerdir. Bu duygularla tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, vatanımızın bekası için canını gözünü kırpmadan vermiş kahraman şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.