enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5346
EURO
34,9863
ALTIN
2.440,42
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

MHP’de il başkanı adayları artıyor.. Emin Haluk Ayhan zorlanıyor

Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) İl Başkanı Cafer Birtürk’ün istifasının ardından kulislerde kimlerin il başkanlığı için isminin geçtiğini duyurmuştuk. Son dakika kulis bilgisine göre Mehmet Uz, Leman Deda Kalkan ve Fırat Dağdeviren isimlerine iki avukat daha eklendi. İsimler arttıkça MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan zorlanıyor.

MHP’de il başkanı adayları artıyor.. Emin Haluk Ayhan zorlanıyor
12.01.2021
A+
A-

MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek istifa etti. Yaşanan gelişme üzerine ‘MHP’nin Denizli’de yeni lideri kim olacak?’ sorusu en çok merak edilen konu oldu. Bugünkü kulis haberimizde il başkanlığı için ismi geçen 3 ismi duyurmuştuk. İsimler Mehmet Uz, Leman Deda Kalkan ve Fırat Dağdeviren idi. Bu isimlere 2 avukat dahil oldu.

2 AVUKAT YARIŞA DAHİL OLDU

MHP kulislerinden edilen son bilgilere göre; MHP Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve geçmiş dönem MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Avukat Yurdahan Özhan ismi il başkanlığı için MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan’ın önüne geldi.

HALİL ÖZTÜRK VE MURAT NACİ ÖNCEL DE KONUŞULUYOR

Ayrıca yine Denizli kulislerinde parti içerisinde Türkiye Hal Federasyonu Başkan vekili Halil Öztürk’ün de adı geçiyor. Ayrıca MHP’li eski Ülkü Ocakları Genel Başkan yardımcısı Murat Naci Öncel de parti içerisinde konuşulan isimler arasında yer alıyor.

AYHAN ZORLANIYOR

MHP Denizli’de yeni dönemin hazırlayıcısı olacak olan Denizli eski milletvekili ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan yeni il başkanını MHP lideri Devlet Bahçeli’ninn onayına sunmak için zor zamanlar geçiriyor.

İL BAŞKANINI ZOR BİR GÖREV BEKLİYOR

Denizli’de il başkanlığına atanan kişinin sorumluluğu yüksek. Yeni başkanın ilk önemli görevi 8’den 7’ye düşen Denizli milletvekilliğinden en az birini MHP hanesine yazmak zorunda. İkincisi yerelde aldığı iki belediye başkanlık sayısını korumak ve sayısını artırmak. Bunun için yeni il başkanı ili toparlayan ve Cumhur İttifakı’na uyumlu bir isim olması beklenirken Denizlili Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan için de şuan Denizli İl Başkanlığı zor bir sınav.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.