enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3812
EURO
35,0207
ALTIN
2.325,80
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Necip Filiz Babalar Gününü Unutmadı

Necip Filiz Babalar Gününü Unutmadı
17.06.2018
A+
A-

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz Babalar Gününü kutladı.

“ Ömrünü evlatlarının iyi yetişmesine, mutlu ve huzurlu olmasına adayan babalarımız hangi yaşta olursak olalım arkamızda duran yegane güçtür” diyen Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Babalar Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, ailenin temel direği olarak görülen babaların, aile değerlerinin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi, saygı, otorite gibi hayati değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında belirleyici bir rol üstlendiklerini belirtti.

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Evladını sevgi ve şefkatinden esirgemeyen, ona yaşamlarının her anında ihtiyaç duyacağı yüce değerleri kazandıran babaların, yeri doldurulamayacak en değerli varlıklar olduğunu vurguladı.

Hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren babaların, evlatlarını geleceğe güvenle hazırlamak için ellerinden gelen tüm gayreti sarf ettiğini dile getiren Başkan Filiz, mesajında, “Babalarımız, toplumdaki sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün değerlere dayanan güçlü aile yapısının temel direğidir. Onların en önemli gayesi çocuklarını toplumda maddi ve manevi olarak en iyi şekilde yetiştirip, en iyi imkanlara kavuşmalarını sağlamaktır. AK Parti hükümetimiz ailenin ve aile değerlerinin korunmasında da babalarımızın toplumsal ve ekonomik gücünü artırmak için büyük gayret içindedir.

Ailede babanın varlığı çocukların öz güven kazanmalarında önemli bir unsurdur. Babalar, çocuk açısından himaye eden, kuşatan, güven veren bir unsurdur. Babalar Günü’nün, tüm bireylerin, aile içinde saygın bir yeri bulunan babaların, hatırlamaları onların gönüllerini almaları ve içindeki sevgi ve saygı bağlarının gelişmesine yardımcı olacağına inanıyorum.

Üzerimizde hakkı olan anne ve babaların rızasını kazanmak, onların gönlünü hoş tutmak, onlara karşı her zaman vefa göstermek her evladın önceliği olmalıdır. Bu anlamlı günde, babasız büyümek zorunda kalan yetimlerimize sahip çıkılmasının, onların yüzlerinin güldürülmesinin de önemli olduğuna inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle;  Çınar ağacı gibi ailesine kol kanat geren tüm babaların ve baba adaylarının, babalar gününü kutluyorum:  Aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum ebediyete intikal etmiş babalarımızı saygı ve hürmetle anıyorum. ” ifadelerine yer verdi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.