enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5775
EURO
34,7903
ALTIN
2.501,90
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C

Necip Filiz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Denizli Mitingini Değerlendirdi

Necip Filiz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Denizli Mitingini Değerlendirdi
11.06.2018
A+
A-

Denizlili vatandaşlarımızın desteği ile irade, erdem ve cesaret ile Türkiye şahlanacak diyen AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; Yaklaşık 40 derece sıcaklık altında gerçekleştirilen mitingde alanı hınca hınç dolduran yaklaşık 50.000 vatandaşa teşekkür etti.

Ülkenin ve Denizli’nin ne kadar kazanımı varsa hepsine gözlerini dikenlere hemşehrilerinin izin vermeyeceğini söyleyen Başkan Filiz; “ Denizli istikrarın bozulmasına izin vermez. Denizli bu seçimlerde tercihini bir kez daha hizmet siyasetinden yana kullanacaktır” dedi.

Başkan Filiz yaptığı yazılı açıklamada devamla şu ifadelere yer verdi:

” AK Parti Hükümetlerimiz eski dönemlerde olduğu gibi ülkemizi koalisyonlara, krizlere, kaoslara, belirsizliklere mahkum etmedi. Karşımıza çıkan sorunlar ne kadar büyük olursa olsun demokrasi yolundan, kalkınma hedeflerimizden, yatırımlarımızdan, projelerimizden asla taviz vermedi. Geçen yıl Denizli’mize 2 defa ziyaret eden ve her fırsatta Denizli’ye gelen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi “ Şehrimizle arasında gönülden gönüle giden bir yol var”

Denizlili hemşehrilerim; istikrarın, üretimin, ihracatın, huzurun ve geleceğe güvenle bakmanın kıymetini çok iyi bilirler.

Vatandaşlarımız, 24 Haziran’da güçlü Meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye için cumhurbaşkanlığında Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı, Mecliste AK Parti’yi destekleyeceklerdir. Bugün bu sıcakta, bu çoşkulu kalabalık bunu fazlasıyla göstermiştir.

“Denizli, ‘vakit birlik vakti’ ‘Vakit Denizli vakti’ demiştir.

Son 16 yılda Denizli’ye 22,5 milyar lira tutarında yatırım yapıldı.

Aydın-Denizli arasındaki 125 kilometrelikbölünmüş yol hizmete açıldı.

Eğitimde 3 bin 377 yeni derslik Denizli’ye kazandırıldı.

Yükseköğrenim öğrencileri için 5 bin 90 yataklı yurt binaları açıldı.

Birkaç yıla kadar ikisi merkezde biri ise Çivril’de olmak üzere toplam 2 bin 300 kişilik yeni yurt binalarını da hizmete açılacak.

Cumhurbaşkanımızın da müjdesini verdiği üzere Denizli’ye şanına uygun yeni bir stadyum yapılacak. Eski stadyumun olduğu yer de millet bahçesi haline getirilecek.

Sağlıkta 11’i hastane olmak üzere 28 tesisi Denizli’ye kazandırıldı. Halen ihale süreci devam eden bin 50 yataklı şehir hastanesinin inşasına en kısa sürede başlanılacak.

Denizli’de 79 senede 65 kilometre bölünmüş yol bitirilirken AK Parti hükümetleri ise 16 senede 358 kilometre yaptı.

Antalya-Burdur-Denizli-Aydın-İzmir hızlı tren projesi ise 2023 hedeflerinden biri.

Denizli’ye 14 baraj ve 8 gölet inşa edildi. 4 baraj ve 5 gölet daha yapılacak son 16 yılda 628 bin dekar zirai arazi sulamaya açıldı.

Denizlili çiftçilere son 15 yılda 1,8 milyar lira tarımsal destek verildi.

Denizlili hemşehrilerim bu saydığım hizmetleri görüyorlar ve yenilerinin de geleceğini biliyorlar.

24 Haziran seçimlerinde sadece cumhurbaşkanı, milletvekilleri belirlenmeyerek, ülkenin gelecek yarım asrının, bir asrının da tercihi yapılacak.

“Bir tarafta 16 yılda ülkemizi 3,5 kat büyütmüş bir cumhurbaşkanı adayı ve onun partisi var. Diğer tarafta tek vaadi yıkmak, kapatmak, atmak, sökmek olan bir ana muhalefet adayı ve onun partisi var.

24 Haziran’da mesele, Türkiye’nin istiklali ve istikbali meselesidir.

İşte o yüzden Mitingimize gelerek çoşkulu bir şekilde bize güvenlerini ve desteklerini gösteren hemşehrilerimiz sandıkta da bunu göstererek yeni bir zafere imza atacaklardır.”

dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.