enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3218
EURO
35,0717
ALTIN
2.279,78
BIST
9.017,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Necip Filiz, Milletvekili Adaylarına Başarılar Diledi

Necip Filiz, Milletvekili Adaylarına Başarılar Diledi
22.05.2018
A+
A-

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; AK Parti Denizli Milletvekili adaylarını tebrik ederek, 24 Haziran seçimlerinde başarılar diledi.

AK Parti Milletvekili adayları’nın açıklanmasından sonra yazılı bir açıklama yapan Başkan Filiz öncelikle aday adaylıklarının açıklanması, temayül yoklaması ile AK Parti’ye yakışır bir şekilde devam eden süreçte yer alan tüm aday adaylarına teşekkür ederek “AK Parti’den aday adayı olmak bir davaya gönül verdiğinin en önemli tescilidir” dedi.

Başkan Filiz mesajında devamla şu ifadelere yer verdi:

“Kısa olan aday belirleme sürecinde, takvim sıkışıklığı nedeniyle yoğun çalışma temposu içinde titizlikle adayları belirleyen AK Parti Genel Merkezimiz büyük bir gayretle çalışmış ve en iyiyi ortaya koymak için çaba sarfetmiştir. Öncelikle bu süreçte yoğun mesai ve titizlikle çalışan herkese teşekkür ediyorum. Adayların belirlenmesi sürecinde Genel Merkezimiz açısından her biri birbirinden değerli ,nitelikli, donanımlı ve ilimize katkı sunabilecek aday adaylarımız arasından seçim yapmak oldukça zor olduğu kanaatindeyim. Her biri bizim için kıymetlidir. Her birine buradan selamlarımı saygılarımı sunuyorum. Sakın ola ki kendilerinde bazı hatalar, eksiklikler olduğu vehmiyle, kanaatiyle aday gösterilmedikleri gibi bir zanna kapılmasınlar. Her biri vazifelerini onurla yapmışlardır. Hepsine teşekkür ediyorum. Demokrasinin bir sonucu olarak 8 kişi ipi göğüsleyecekti. Esas demokrasi sınavı bundan sonra başlıyor. İpi göğüsleyen arkadaşları tebrik edip kenara çekilmek değil, Seçilen Milletvekili adayı arkadaşlarımızın etrafında birleşmek ve Denizli’de oyumuzu yükseltmek, oy patlaması gerçekleştirmek için hep birlikte el ele verip çalışmak gerekiyor.

Tüm Türkiye’yi Temsil Ediyorlar

Denizli milletvekilliği adaylığı açıklanan 8 adayımız sadece bulundukları illeri değil, aynı zamanda Tüm Türkiye’yi temsil ediyor. İnşallah 24 Mayıs’ta seçim beyannamemizi açıklayacağız. Vizyonumuzu ortaya koyacağız.

AK Partimiz Türkiye’de siyasetin omurgasıdır. Kurucu liderimiz, genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğüyle başlayan bu hareket, mutlak suretle hedefine ulaşacaktır. Bu kutlu yürüyüş nesilden nesile her adımda daha da güçlenerek devam edecek. İlk günkü aşkla, son nefese kadar yürüyeceğiz. Bütün kadrolarımız onun başı dik, onurlu yürüyüşünün devamı için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır ve nazırdır. Allah aşkımızı daim, sözümüzü etkili, ulaşacak menzilimizi yakın kılsın.… “

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; Türkiye’nin önemli ve kritik bir süreçten geçtiğini belirterek, “Bu süreci yine el ele vererek hep birlikte aşacağız. Bu cennet vatanımızı ne dış güçlere ne de içimizdeki şer odaklarına bırakacak halimiz yoktur. Her fırsatta ülkemize saldıranlarla mücadele ederek bu günlere geldik. Türkiye’nin kendi kendine yeten , ilerleyen, gelişen ve başeğmeyen gidişatı birilerinin işine gelmiyor. Bunlara boyun eğemeyiz. Bunun için de 24 Haziran seçimlerine iyi sarılmamız gerekmektedir. Oyunlara gelmemeliyiz. Hedefimiz Türkiye, hedefimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, hedefimiz Denizli’dir.” dedi.

24 Haziran tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Millet olarak birlik ve beraberlik içinde sarsılmaz köklü bir demokrasiye, refah seviyesinin yüksek olduğu güvenli, huzurlu ve özgür bir ülkeye sahip olabilmemiz için 24 Haziran seçimlerinin hayati bir önem taşımakta olduğunu belirten Necip Filiz; Gelişmiş güçlü bir Türkiye için bu yeni güçlü yönetim sisteminin hayata geçmesinde her bir vatandaşımıza sorumluluk düşerken bizlere de düşen büyük sorumluluğun bilinciyle hareket etmekteyiz. Bugün, 24 Haziran seçimlerinde, halka hizmet yolunda halkın gönlünde taht kuran Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk turda güçlü bir destekle seçilmesi için ve AK Partimizin çıtasını daha yükseklere taşıyarak yüksek sayıda milletvekilini meclise taşımak için özveriyle çalışma günüdür” diyerek açıklamasını sonlandırdı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.