enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3660
EURO
34,9560
ALTIN
2.325,42
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Necip Filiz Seçimi Değerlendirdi

Necip Filiz Seçimi Değerlendirdi
25.06.2018
A+
A-

Bu seçimin kazananının, ülkemizi gelecek hedeflerine ulaştırmak için büyük bir irade sergileyen Türk milletinin olduğunu vurgulayan AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz:“Türk milleti, Türkiye’ye musallat olan küresel şer odakları ve onların içimizdeki iş birlikçilerine karşı, istikrardan, huzurdan, güvenden ve barıştan yana tavır koyarak yine güzel bir vatanseverlik ve aynı zamanda demokrasi dersi vermiştir” dedi.

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; yaptığı yazılı açıklamada Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimlerinin kesin olmayan sonuçlarını değerlendirdi.

Vatandaşların bu seçimi, devletin bekasıyla ilgili olarak görerek son derece sağduyulu bir karar verdiğini ifade eden başkan Filiz açıklamasında devamla şu ifadelere yer verdi:

“Tüm şer odaklarına rağmen , rekor bir katılımla ümmetin lideri sayın Recep Tayyip Erdoğan cumhurun zaferi ile Başkan Seçilmiştir. Hayırlı uğurlu olsun. Yapılan seçim öncelikle şehrimize, vatanımıza, milletimize ve de ümmetimize hayırlı olsun. Bu başarı halkla bağ kurabilen, bütünleşebilen yıllardır bu ülkeye hizmet etmiş bir siyasi liderin aldığı başarıdır

İnsanların hür iradelerini ortaya koymaları ve neticesinde de yıllardır bu ülkeye hizmet eden elinden geleni yapan milleti ömrünü adamış bir liderin ilk başkan olarak seçilmesinden dolayı sevinçliyiz. Artık ekonomiye, reformlara odaklanarak geleceğin büyük Türkiye’sini inşa zamanıdır. Türk halkı büyük sağduyusu ile bir kez daha fırtınalı ve belirsiz yollar yerine, istikrarlı ve güvenli rotayı tercih etmiştir.

 Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü liderliğinde müreffeh bir Türkiye için var gücümüzle çalışmalıyız. Kurulduğu günden beri Milli İradenin güçlü şekilde ülke genelinde tesis edilmesi için çaba harcayan AK Parti’nin bu haklı davasını bundan sonraki süreçte de devam ettireceğiz.

İnanıyorum ki bu seçim sonuçlarıyla yalın, sonuç odaklı ve sıkı  koordinasyon ile hareket edilerek ekonomik, sosyal ve siyasal atılım dönemi yaşayacağımız şahlanış döneminin kapılarını aralıyoruz. Türkiye’nin son yıllarda elde ettiği tüm kazanımların temelinde güven ve istikrar yatıyor. Siyasi istikrar ve uygulanan ekonomik politikalarla ülkemizin, beklentilerin üzerine çıkarak büyümesi ve AB ülkelerinden daha hızlı bir performans sergilemesi doğru yolda olduğumuzun en büyük göstergesiydi.

Bu Çok yoğun geçen seçim maratonunda emeklerini esirgemeyen Denizlimizin gururu Ekonomi Bakanımız Nihat zeybekci başta olmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan, Denizli Milletvekillerimiz ,Milletvekili adaylarımızın ve teşkilatlarımızın seçim sürecindeki emekleri ve çabaları bu sonucun alınmasında büyük role sahiptir. Tüm teşkilat mensuplarımızı; ilçe başkan ve yönetimlerini, belediye başkanlarımızı, kadın ve gençlik kollarımızı, il genel ve belediye meclis üyelerimizi, Seçim sandıklarının başındaki sandık kurulu üyelerimizden, müşahitlerimize, bina ve kat sorumlularımızdan, sahada çalışıp alınan sonuca katkıda bulunan tüm üye ve görevlilerimizi, yürekten kutluyorum.

Denizli ve Türkiye’de seçimlerde hem partilerimizin hem de halkımızın gösterdiği olgunluk, demokrasimizin ne kadar sağlam adımlarla ilerlediğini de bir göstergesi olmuştur. Sonuç olarak, Denizli ve ülkemizde demokrasiye inanç, huzur ve güven ortamına duyulan ihtiyaç, ekonomik kalkınma hedeflerinin tutturulması ve reformların sürmesine yönelik istek sonuç vermiştir.

Ben, Türkiye’de olduğu gibi Denizlimiz’de de büyük bir olgunlukla ve yüksek katılımla sandıklara gidip oylarını kullanan halkımıza öncelikle demokrasiye verdikleri katkı sebebiyle ve partimize gösterdikleri teveccüh sebebiyle teşekkürlerimi sunuyorum. Denizli’miz de 4 vekil çıkardık, ancak vekillerimiz Ak Parti kimliğine haiz olsalar da Denizlimizin vekilidirler. Denizli’ye hizmet birinci önceliğimizdir, bugün dünden daha mütevazi olarak elimizden gelen tüm gayretle nerede ve hangi konumda olursak olalım Denizli’mize hizmet edeceğimize söz veriyoruz.

Vakit TÜRKİYE Vakti. Vakit DENİZLİ Vakti demiştik. Şimdi de artık Vakit ÇALIŞMA Vakti.

Seçim sonuçlarımız tekrardan hayırlı olsun, Rabbim birliğimizi dirliğimizi daim eylesin inşallah.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.