enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5949
EURO
34,8066
ALTIN
2.495,63
BIST
9.458,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Necip Filiz:”Siyasi Rekabet Artacak”

Necip Filiz:”Siyasi Rekabet Artacak”
27.07.2017
A+
A-

Milletveili sayısının 550’den 600’ çıkarılmasının ardından önümüzdeki seçimden itibaren Denizli’nin Milletvekili sayısı 7’den 8’e çıkacak. YSK’nın illere göre veil sayısını yeniden açıklamasının ardından bir açıklama yapan AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, “YSK’nın verdiği karar ile Denizli önümüzdeki seçimler sonrasında T.B.M.M. de 8 milletvekiliyle temsil edilecek. Buda şehrimize güç kuvvet ve dinanizm kazandıracaktır. İnşallah ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olur” dedi.

Dinamizm katacak

Ak Parti Denizli il Başkanı Necip Filiz

Ak Parti Denizli il Başkanı Necip Filiz

Denizli’nin 7 olan Milletvekili sayısının 8’e çıkmasının siyasete ayrı bir heyecan katacağını söyleyen Başkan Filiz; “ Önümüzdeki seçimlerde bu heyecanın artarak olumlu bir şekilde şehrimize yansıyacağına inanıyorum. Bu +1 milletvekili siyasi rekabeti artıracak iktidar ve muhalefetiyle her yönden bir dinamizm kazandıracaktır” şeklinde konuştu. Başkan Filiz yaptığı yazılı açıklamada devamla şunları söyledi: “ Ankara’da bakanımız ve milletvekillerimiz sayesinde zaten güçlü olan siyasi gücümüzün daha da etkili olmasını sağlayacaktır. İlimizin sorunları hep beraber daha yüksek sesle dile getirilecek ve bu vesile ile hizmetler artarak devam edecektir”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.