enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5098
EURO
34,9316
ALTIN
2.439,45
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Nilgün Ök, Seçim Çalışmalarını Değerlendirdi

Nilgün Ök, Seçim Çalışmalarını Değerlendirdi
19.06.2018
A+
A-

AK Parti Denizli milletvekili adayı Nilgün Ök katıldığı bir televizyon programında 24 Haziran seçimleri öncesi gündemi değerlendirdi.

[dropcap]2[/dropcap]4 Haziran seçimlerini için son düzlüğe girildiğini belirten Ök sözlerine,”Artık sahada çalışmalarımız dahada hızlanmaya başladı. Herkese dokunmaya, herkesle bir araya gelmeye ve bu seçimin neden bu kadar önemli olduğunu anlatmaya çalışıyoruz. Bundan sonraki süreçte Türkiye’yi neler bekliyor, bugüne kadar neler yapıldığını anlatıyoruz. Türkiye’nin nereden nereye geldiğini anlatıyoruz.” diyerek başladı.

”Artık çalışmalarımızı her yerde yürütüyoruz”

Sahada gerçekleştirdiği çalışmalara değinen Ök,”Bugün sahaya baktığımızda, hareketlenme başladı. Biz zaten hazırdık ama sessiz bir ilerleyişimiz vardı. Şimdi artık çalışmalarımızın daha çok sesi duyulmaya, yankısı gelmeye başladı. Bu seçimde neden mütevazı olduğumuz, neden araçlarımızın gezmediği, neden bayraklarımızın asılmadığı soruları bize yöneltiliyordu. Tabi Ramazan’nın verdiği büyüsününde önüne geçilmek istenmedi. Artık çalışmalarımızı her yerde yürütüyoruz.”dedi.

”Cumhurbaşkanımızın gelişi ile bizlerde daha çok seçim havasına girdik”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli mitingini değerlendiren Ök,”Bize gelen rakamlara göre Denizli mitingine 45-50 bin dolayında vatandaşın katıldı.Tabi burada alana giremeyen insanlarımızda oldu. Aslında Denizli’ye Cumhurbaşkanımızın gelişi ile bizlerde daha çok seçim havasına girdik. Hatta orada Cumhurbaşkanımız ile sahneye çıkıp indiğimizde, eski duayen siyasetçilerimizden biri,’İşte şimdi milletvekili adayı oldunuz’dedi. Buradan tekrar bizleri orada yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza teşekkür ederim”dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nilgün Ök’ün açıklamalarının tamamını videodan izleyebilirsiniz.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.