enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
26°C

Oymak,”Ekonomik saldırılarına cevap sandıktan verilecek”

Oymak,”Ekonomik saldırılarına cevap sandıktan verilecek”
26.05.2018
A+
A-

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Hasan Oymak 24 haziran seçim çalışmaları çerçevesinde sanayi esnafını ziyaret etti. Oymak, ekonomi üzerinden yapılan saldırılara cevabın 24 Haziran’da verileceğini söyledi.

AK Parti Denizli Milletvekili adayı Hasan Oymak, 24 Haziran seçim çalışmaları çerçevesinde 3’ncü sanayi esnafını ziyaret etti.

”Ülkemiz Yeni Bir Döneme Giriyor”

Vatandaşlar ile sohbet eden ve seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Avukat Hasan Oymak, son günlerdeki dolar yükselişinin, dış güçlerin oyunu olduğunu vatandaşın da bildiğini belirterek “Artık herkes Türkiye’nin son yıllardaki büyümesi, güçlenmesi ve kararlı adımlarını gördü. Düşmanlarımız, bizi istemeyen devletler ise bunu açıkça göstermekte ve Türkiye aleyhine oynanan oyunlarda bunu açıkça göstermektedir.Ülkemiz yeni bir döneme giriyor. Artık daha da güçlü, daha da kararlı ve daha da başarılı günlere giden bu yolda, engellemek için bu sefer ekonomi, döviz üzerinden saldırmaya başladılar. 15 Temmuz yetmedi, terör olayları yetmedi, dinimiz üzerindeki oyunları tutmadı şimdi ekonomik oyun peşindeler. Esnafımız, işçimiz, bu oyunu görmesi bizleri ayrı bir heyecanlandırdı. Artık Türkiye bu oyunları bozacak ve 24 Haziranda yeni sistem ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde yoluna devam edecek” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.