enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5978
EURO
34,8331
ALTIN
2.497,37
BIST
9.457,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Özkan 14 Mart Tıp Bayramını Kutladı

Özkan 14 Mart Tıp Bayramını Kutladı
14.03.2018
A+
A-

AK Parti Denizli Milletvekili ve MKYK Üyesi Av. Cahit Özkan 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladığı bir mesaj yayımladı.

Devletimizin her alanda olduğu gibi öncelikli görevlerinden birisi de, sağlık hizmetlerinin kalitesini daha yükseltmek ve vatandaşlarımızın sağlığını koruyacak hizmetlerini iyileştirmek olduğunu belirten Özkan: “Bu noktada en önemli unsur doktorlarımızdır. Bu hizmetin yerine getirilmesi, doktorlarımızın tecrübe, ilgi ve özverisiyle mümkün olacaktır. Çünkü doktorlarımız, sağlık hizmetlerinin omurgasını teşkil etmektedirler.”diye ifade etti.

HEKİMLİK ÖNEMİNİ HİÇBİR ZAMAN KAYBETMEMİŞTİR

Vatandaşlarımıza kolay, erişilebilir ve etkili sağlık hizmeti sunabilmek için en önemli görev başta doktorlar olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına düşmektedir. İnsan sağlığının korunması, mevcut sağlık sorunlarının giderilmesi tüm insanlığın ortak emelidir. Bu nedenle hekimlik mesleği, tarihin hiçbir döneminde önemini kaybetmemiş ve kutsal bir meslek olarak kabul görülmüştür. Gece gündüz demeden fert ve toplumun sağlığını korumak, insanların derdine çare olmak için gayret içinde olan hekimlerimiz, bu kutsal görevi büyük bir özveriyle yerine getirmektedirler.

15 TEMMUZDA HALKIMIZIN YARASINA MERHEM OLAN SAĞLIKÇILARIMIZI DA BİLİYORUZ

15 Temmuz gecesi, Darbe teşebbüsü karşısında sağlık teşkilatımızın nasıl fedakarca çalıştığını hepimiz çok iyi biliyoruz. Ben o vefakar sağlık çalışanlarımızın terör bölgesinde nasıl çalıştıklarını da iyi biliyorum. Yine o gece hastanelerde görev yapan, görevli olmadığı halde evinden oraya gelen tüm personelimizi de hatırlıyorum. Özellikle vatanı ve milletinin bağımsızlık mücadelesinde büyük katkısı olan fedakar sağlıkçı kardeşlerimize tekrar teşekkür ediyorum.

DENİZLİMİZİN SAĞLIK MERKEZİ OLMASINDA, SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZIN DA BÜYÜK PAYI VARDIR

Ülkemiz sağlık sektöründe bir atılım gerçekleştirmiştir. Denizli gerek sağlık merkezlerimiz gerekse sağlık turizmi konusunda ülkemizin güzide kentlerinden biri olma yolunda hızla ilerlemektedir. Kamuya bağlı hastanelerin yanı sıra özel sektörün işlettiği hastanelerin Denizli’nin şifa dağıtan merkez haline gelmesinde önemli bir payı bulunmaktadır. Dünyadaki gelişmeleri yakından takip eden, bilgi birikim ve tecrübelerine fiziki gelişmişlik ve modernliği de ekleyen sağlık sektörümüz Denizli’mizin yükselen değeri olmaya devam edecektir. Branş ve ihtisas hastanelerimiz sadece Denizli’ye değil bölge halkına da hizmet vermektedir. Bu durum, fedakârca hizmet veren sağlık çalışanlarımızın da başarısıdır.

Özkan: “Bu vesileyle, mesai mefhumu gözetmeden, büyük bir görev aşkıyla vatanımızın her bölgesinde, büyük bir gayretle ve fedakârlıkla çalışmaya devam eden doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını tebrik ediyor, sağlık, afiyet ve başarılarla dolu nice yıllara ulaşmalarını diliyorum.” Diyerek sözlerine son verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.