enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4831
EURO
34,5443
ALTIN
2.475,04
BIST
9.526,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Açık
22°C

Özkan, 24 Haziran Zaferinin Başrolünü Onlara Verdi

Özkan, 24 Haziran Zaferinin Başrolünü Onlara Verdi
28.06.2018
A+
A-

AK Parti Denizli Milletvekili ve MKYK Üyesi Av. Cahit Özkan katıldığı televizyon programında AK Parti Kadın Kolları Teşkilatlarının, 24 Haziran zaferinde en önemli belirleyici unsur olduklarını belirtti.

Özkan: AK Partinin kuruluşunda, teşkilatlanmasında, katıldığı tüm seçim ve referandum çalışmalarında elde ettikleri başarılarda kadınların büyük katkıları olduğuna işaret ederken, AK Parti siyasetinin 16 yıldır gözbebeği, gizli kahramanlarının kadınlar olduğunu belirtti.

Özkan sözlerine şöyle devam etti:

KADINLARIMIZ SORUMLULUK ALMAKTAN ÇEKİNMEMİŞTİR

Ülkemizin1990’lı yıllarda yoksulluk içinde olan kadınlarımız, medeniyet köklerimiz de olduğu gibi, o anki karanlık durumdan vazife çıkarmış, maddi ve manevi sorumluluk alarak bu davaya katkı sağlamıştır. Bizim medeniyetimizin özünde medeniyet köklerimiz de her zaman kadının ayrı bir yeri olmuştur. Türk-İslam tarihimizin dönüm noktalarına baktığınızda sorumluluk almaktan çekinmeyen örnekler görüyoruz. Efendimiz Aleyhisselam oku emrini aldığında ilk olarak Hazreti Hatice’ye gitmiştir. Zorlu günlerinde tebliğ zamanlarında Hazreti Hatice onu bir an olsun yalnız bırakmamış ve en büyük destekçisi olmuştur. Tarihimiz böyle emsallerle dolu, kadınlarımızın destan yazdığı olaylara sahne olmuştur.

SİYASETİMİZİN ASLİ UNSURU KADINLARIMIZDIR

AK Kadınlarımız AK Parti siyasetinin asli unsurudur. Millete hizmet yönünde genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile gece gündüz demeden her zaman fedakarca beraber yürümüşlerdir. Sizler siyasete nezaket, muhabbet, zarafet getirdiniz. AK kadınlarımızla gurur duyuyoruz. Kadınlarımız şu anda vatan müdafaası için sınırlarımız içinde ve dışında görev yapan askerlerimizin anası, bacısı, okullarda geleceğimizi inşa eden çocuklarımızı yetiştiren öğretmenleridir. Sadece ülkemizde değil dünyanın mağdur mazlum gariplerine el uzatan sivil toplum örgütlerimizin de kalbidir. Kadınlarımız hayatın her alanında başımızın tacı, en büyük zenginliğimizdir. 24 Haziran zaferimizin taçlandırıcıları da kadınlarımız olmuşlardır. Onları emeklerinden dolayı özellikle takdir ediyor, kutluyorum.

TÜM GÜCÜMÜZLE 2023’E YÜRÜYECEĞİZ

Bundan sonrasında da kadın, erkek var gücümüzle, hep birlikte Denizli’mizde çok daha güzel işler yapacağız. Bunun için her geçen gün daha çok çalışmamız lazım. Seçim bitti. Teşkilatlarımız da tüm güçlerini ve vakitlerini önce yerel seçimlere sonra da 2023’e yönelteceklerdir. Denizli asla sıradan bir şehir değildir. Bizlerde seçilmiş olduğumuz günden beri Denizlimize yakışır proje ve çalışmalarla, İnşallah Denizlimizi hak ettiği yere getirecek bir anlayışla Denizli’yi çok daha ileriye taşıyacak atılımları hep birlikte gerçekleştireceğiz.

HER GEÇEN GÜN BİZE VERİLEN DESTEK ARTMAKTADIR

İnşallah önümüzdeki dönemde bu yatırımları daha da büyüterek, daha da yaygınlaştırarak sürdüreceğiz. Zira biz Türkiye’yiz, çünkü biz arkasında yüzlerce milyon kardeşinin duası ve desteği olan koskoca bir milletiz. Rabbim bölgemizde ve dünyanın dört bir yanında yüreği bizimle birlikte çarpan kardeşlerimizin duaları hürmetine yar ve yardımcımız olsun.

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ MUHAFAZA EDECEĞİZ

Bir yandan başlattığımız işlerimizi titizlikle sonuçlandırırken yeni adımlar için hazırlıklarımızı ihmal etmeyeceğiz. Bu süreci çok dikkatli yönetmek mecburiyetindeyiz. Ana kademeden Kadın ve Gençlik Kollarımıza kadar tüm teşkilatlarımızın sorumluluklarının bilincinde olduklarına inanıyorum. 2023,2053 ve 2071 Büyük Türkiye hedeflerinin ilk adımı olan 24 Haziranı alnımızın akı ile atlattık hamdolsun. Bu zaferin bir adım sonrası birliğimizi, beraberliğimizi, bütünlüğümüzü koruyarak ve çalışarak bir sonraki seçime daha diri hazırlanmak, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın koymuş olduğu hedeflere ulaşmaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.